Spanien



Jag kom hem från dansen för ett tag sen, det var trevligt som vanligt. Och nu, nu är det HÖSTLOV! Ska bli jätteskönt att åka imorgon, även om jag måste gå upp runt halv fem -  borde faktiskt sova nu. Yes, jag är fortfarande ledsen och depp över Darin, men S och A får hälsa från mig jättejättemycket och låtsas att jag är där. Det blir en paus på en vecka här i bloggen, men kameran följer såklart med, visar bilder när jag kommer hem! Imorgon är jag i Spainen!

My piano


Wish you were

Idag lyssnar jag på den här låten, Kate Voegele sjunger så fint ju. Det var tråkigt idag i skolan, som vanligt. Eller egentligen var svenskan ganska kul, när man fick ett ord på en lapp och bara skulle ställa sig upp och snacka om ordet. Det som loppade upp i skallen, haha. Vi gjorde sushi på hemkunskapen och det blev faktiskt ganska gott, fast riset var väldigt klibbigt. Eftersom vi slutade fyra idag fick jag småspringa hem lagom för att se Jonas Brothers på ettan! Kick! På kvällen blev det plugg till bildprovet, msn-chattande och middag på papperstallrikar. Yes!

Pappersmugg





Jag har nog fastnat på svartvita bilder tror jag. Det är fint det. Nick är fin också, väldigt fin. Nu ska jag koka te i mircon och dricka i en pappersmugg eftersom vi inte längre har något kök!

Sail the ocean

Åh. Det här är värsta i-landproblemet jag vet, men jag så är ledsen ändå. I princip alla som känner mig vet ju att jag har varit galen i Darin ända sen Idol-tiden, och det har hållt i sig. Och i helgen, på lördag kommer han till V-by och signerar sin nya singel (Som by the way är bäst, "Breathing your love", som sagt) klockan 14.00! Och var är jag då? Jo, i Spanien. Snälla snälla Darin, kan du inte bara flytta din signering till fredagen? <3 Jaha, då sitter man här helt tårögd och allt. A och S ska i allafall fixa autograf till mig, tack hörni. Tänk att jag skulle missa Darin i V-by, det trodde man inte.

PS. Ni har varit dåliga på att kommentera i helgen faktiskt. Puss!

Blåbär




Såhär har jag suttit och pluggat NO hela långa dagen. Nej, men nästan. Kan hända att jag ser lite sur ut på bilden, men genetik är inte min favoritsysselsättning precis. Jag har käkat lite blåbärapaj också och tänkt på mina Jonas Bröder - De älskar blåbärsmuffins!  Mamma och pappa håller på att plasta in mellanvåvingen just nu, vi ska bygga om hela köket och kommer inte kunna äta "vanlig" mat på sex veckor. Jag blev lite chockad när jag skulle ta ett glas vatten och upptäckte att allt i skåpået var borta! nu jag ska sticka till Julia för lite söndagsmys med tjejorna framför Gossip Girl.

Keep dreaming

Jag hade en rolig dröm. Så här: Jag var i en jättejättestor konstig slags buss med ett helt vardagsrum i. I bussen var också Jonas Brothers OCH Darin (Önskedröm!) och mina släktingar från tyskland. Bussen var typ som ett helt hus, fast på hjul liksom. Jag och några småbarn (Som jag tror var mina sysslingar eller nåt liknande, vet faktiskt inte riktigt..) lekte nån lek som jag tror var någon variant av kurragömmakull, och Darin satt vid en dator lite långre bort och jag brydde mig inte ett dugg om honom! Jag bara, typ: "Jaha, där sitter Darin.."  Nick, Joe och Kevin satt i en av sofforna och jag brydde mig inte om dem heller, typ: "Jaha, där sitter Jonas Brothers.."  I allafall, jag skulle springa och gömma mig och sprang förbi soffan där JB satt, och råkade snubbla över Kevins ben! Joe märkte inget, han satt och läste, men Nick tittade jättekonstigt på mig och bara: "What are you doing?!"  och Kevin bara: "Oh, don't worry it's okay." 
Sen tror jag att jag vaknade. Haha, skum dröm, verkligen. Nick var ju väldigt otrevlig, hoppas han inte är så i verkligheten ^^

I never thought that I'd catch this lovebug again

Vilken trist dag, säger jag bara. Plugg plugg plugg i princip hela tiden kändes det som. Med musik i örnonen såklart. Alltid. Jag har fastnat på låten Rejected Love med Lars från Idol. Oj, den är fin den och han är så duktig. Engelska, Matte, No och So har jag gjort idag - Jag är nästan klar med "Varför är det fattigt i Afrika-uppsatsen" Tjoho! Filippa och jag kollade på film och käkade B&J's glass minsann, och nu sitter jag här. Vilket liv man har, right? Plugg på helgen, men snart är det lov. bara fem skoldagar kvar nu, sen smäller det!
Imorgon har Jonas Brothers nya video för Lovebug premiär också, wi.


Bilden har egentligen inget med inlägget att göra, men som sagt, han är min kusin-Elias. <3

Plugg

Måndag: NO-läxförhör på genetik
Tisdag: Matte-diagnos
Onsdag: Spanskaläxa + Engelskaläxa
Torsdag: Bild-prov på modernismen
Fredag: So-uppsats om globalisering

.. och sen är det höstlov!

She turns 15 today









Vad skulle jag göra utan dig, Julia? <3

Only the lonely one


Sommar '08

Två veckor kvar



Måndag igen, en ny vecka helt enkelt. Darin gånger två på radion i morse (Både på The voice och NRJ) vilket gjorde min dag. <3 Jag hann inte redovisa på So:n, och måste alltså vänta tills torsdag. Jag hade alltså varit pirrig alldeles i onödan idag.. Baletten var väldigt kul idag, alla kunde sina övningar och vi kunde gå framåt. Och det bästa av allt, mina dansskor är hittade! Tack så mycket Elin, känns lite surt bara att jag hann köpa nya innan Elin hittade min gamla. Får använda de nya som "finskor". Nu sitter jag och letar fakta om australiensiska djur, som jag ska jobba om på engelskan, Mycket trevligt att stå framför hela klassen och snacka engelska. Nja, det gillar jag inte. Om två veckor är det höstlov och jag sticker till Spanien, håll ut!

Dance & Shoes





Detta är alltså en hemsida som säljer utrustning som bevövs när man dansar. Alla som dansar och bor i Stockholm vet ju vad Dance & Gym Shop är, detta är som den fast på nätet! Mitt So-arbete, helt enkelt. Tack Julia för hjälpen!


The best love letter



Igår gick jag, Agnes och Julia på Patrik 1,5 och den var ju jättebra och söt. Det var mysigt. Julia sov över hos mig, och vi åt en massa godis och Ben&Jerry's, Cookie Dough. Mumsi, kakdegsbitarna alltså. Så himla goda. På teven var det visst Världens Barn galan (Juste, vår mentorsgrupp samlade ihop nte mindre 10.00 kronor till världens barn!) och jag satt och väntade i nästan två timmar tills min Darin kom och uppträdde. Hjälp, vad bra han är, han är bäst! <3 Nu är det So:n som gäller och jag håller på att drunkna i min företagsbudget, men jag är faktiskt snart klar. Bilden förresten, det är finaste Julia.

Darin-konversation

rebecca säger:

jag har högsta volym i mina hörlurar


agnes, säger:

farligt farligt!


rebecca säger:

allt för darin.


rebecca säger:

nej, inte riktigt högsta men nästan.


rebecca säger:

det blir liksom bättre effekt då.


agnes, säger:

ja man känner sig instängd i en tunna med darin


rebecca säger:

JAG VET! MIN DRÖM TYP!


Breathing your love

Jag är så himla glad, helt enkelt. Jag sitter och lyssnar på Darin nya låt som är så galet grymt sjukt bra! Lycka lycka lycka på hög nivå här. Jag och A fick värsta Darin-rycket idag när vi fick reda på att man kunde lyssna på låten före alla andra om man hade Tele2. Japp, Julia och Elin vet ju hur vi blev. Kortfattat, galna. Som på den gamla goda tiden, bara Sofia fattades. <3 Dansen var jättejättekul och jag är så lycklig idag. Antagligen blir det bio imorgon också, Patrik 1,5. Mys.  

Klirr i bössan

Dansen var så kul idag! Vi började med en lyrisk koreografi, jättefin och rolig. Det ser så fint ut när man dansar lyriskt, liksom lätt. Imorgon har vi halv hemstudiedag, vilket betyder bara två lektioner.  Bild som jag gillar mycket, och svenska. Som jag brukar gilla, fast vi har en uppsatsskrivning imorgon. Önska mig lycka till! Sen ska jag och A baka och åka till stan och sälja våra (förhoppningsvis) fina bakverk. För att samla in pengar till världens barn, ni vet. Och stå med bössa och orangea band och säga typ "Skänk lite pengar till världen barn, varenda krona räknas!" 
Ha det bra och om ni ser oss i stora staden, kom ihåg att varenda krona räknas. ^^


Play my music



Förlåt för tråkiga naturbilder, jag har inte hunnit ta några nya de senaste dagarna. Jepp, jag har inte så mycket att skriva om idag, faktiskt. Lång dag hade vi idag, slutade fyra. På hemkunskapen bakade vi ett väldigt gott bröd med oliver, timjan och solrosfrön, mumsi, dagens höjdpunkt. Här hemma har jag suttit och pluggat på den himla spanskaläxan som egetligen är för svår för mig. Alldeles för svårt, jag förstår inte vad meningen med den är.. Har iallafalla lyssnat på många bra låtar som gjorde att läxorna blev lite tevligare. Musik alltså, man kan inte leva utan det. Förlåt för tråkigt inlägg. Kram!

Why does it rain?


JB

JONAS BROTHERS PÅ RIXFM NU! <3
WHEN YOU LOOK ME IN THE EYES.

Svartbrunsvart

  
Skor. Skor. Skor.

Tre par skor köpte jag mig igår. Varav två par är höga, hjälp hjälp. Jag kommer antagligen vricka fötterna eller något liknande, men man får hoppas på det bästa.  


Right now

Modernt hade vi idag på dansen, och det var verkligen så kul! Det var mycket jobbigare än jag hade trott, men det var så himla roligt. Imorgon åker jag till stan med min kära moder, det blir trevligt. På kvällen blir det antagligen filmtittande hemma hos Julia med bullar, (Kanelbullens dag imorgon, glöm inte det!) och varm choklad. Om hon kan prata då, idag var hon hes som en.. jag vet inte vad, men hes var hon. Nu ska jag sova. Godnatt!

Flashback

Jag satt nyss och käkade en mandarin, och fick värsta julkänslan. Är det bara jag, eller smakar mandariner verkligen juligt? Jag är väldans trött i fötterna nu efter allt spring i skogen och stepp efter det. Orienteringen gick förvånadsvärt bra tycker jag, för att vara mig liksom. Det mesta var nog Sofias förtjänst, jag får tacka hennes för det. Tack! Imorgon har vi modernt på dansen, det ska bli så kul att testa en ny danstil, längtar. Camp Rock har premiär imorgon. Men vem har fortfarande skogsteve? (Jag!) Har sett en massa reklam på tunnelbaneperronger och bussar, vill se den!


Yes, jag lyckades faktiskt fånga mandarinerna på bild i luften! Det ni.


Orientering

Orienteringdag idag. Jag känner verkligen inte för att orientera idag - Det gör jag i och för sig aldrig. Jag kommer säkert bara tappa bort mig i skogen och vara kvar när alla andra har gått hem. Sofia får rädda mig, hon är bra. Verkligen kul att vi ska ända bort till Kärsön så att ingen ska känna igen sig också. och att alla får en speciell tid när de ska springa ut. Verkligen jättekul. Aldrig i livet att jag kommer orientera själv, liksom. Jag tänker vänta på Sofia i skogen. Tur att det finns mobiler.      


Happy birthday again

GRATTIS TILL MAMMA SOM FYLLER ÅR IDAG! <3