2 0 0 8

Eftersom det är sista dagen på 2008 idag, tänkte jag visa några bilder från det här året i mer eller mindra bra kvalité´. Innan ni läser: KLICK! Enligt mig är det här året låt, lätt. 

image614
Vi åkte skidor i Romma med skolan, det var jättemysigt och vi hade sol hela dagen!


Min födelsedag i Maj, jag fick en massa fina presenter.


Alla picknickar vi hade under våren, fint tycker jag.


Fotograf: Elin. Den dagen var så fin, den förtjänar två bilder.

image1037
Fotograf: Julia Sen var det ju dansuppvisningarna också, en av de bästa sakerna på hela året!


Sen upträdde vi i Kunsträdgården med dansen också, kul det med.


Gröna Lund, hur bra som helst.


Konfirmationslägret. Också en av höjdpunkterna på det här året, vi hade så sjukt kul.


Brommagården, där lägret var. Hjärta.


Sen åkte vi till Taiwan. Varmt, soligt varje dag.


En restaurang på 64:e våningen i Bangkok, med hela staden nedanför.


På Anna och Andreas landställe på Rådmansö, lika mysigt som alltid.


Till Tjeckien åkte vi, som varje år!


Vi träffade Kusin-Elias och Max mer än vanligt, eftersom de har flyttade till Sverige!


Vi åkte till Gåseborg med skolan, så himla kallt men så himla roligt!


Spanien på höstlovet.


Jag, A och S var på Darin-konserten i Fryshuset, och på signeringen i Åhléns city, bäst. <3



Forograf: Julia. Vår Minijulafton blev väldigt lyckad och mysig.


Jag gömmer mig bakom kameran och Agnes bakom Julia, haha.


Julafton!

Och nu är året snart slut. 2008 var ett bra år, tycker jag. Men, 2009 kommer bli ännu bättre!


Now: This one and Twilight


Trettionde december tvåtusenåtta


Agnes med sin söta mössa och sin söta katt, Tassa.


Jag har spenderat de senaste dagarna med mina fina vänner. Igår träffade jag Agnes och Julia, vi bakade en kladdkaka och kokade varm o'boy och satte oss vid Kyrksjön och fikade utomhus. Sen gick vi hem till A och spelade Guitar Hero World Tour, så himla kul! Vi gick till Mr Wok och köpte lite kinamat som vi åt sen hos A, och lite senare kom Jossa och hängde på på vårat band på Guitar Hero. Efter ett tag gick vi ner och tittade på One Tree Hill, en massa avsnitt minsann. Jag tror att jag börjar gilla det lite grann, fast jag vet inte riktigt.. Sen somnade vi efter en stnds tjattrande. Idag åkte jag och A skridskor i Kungsan, det var faktiskt väldigt kul fast jag kan väl inte säga att det gick jättebra..^^ Men det gjorde inte så mycket, nästa gång är vi bättre, eller hur Agnes? Puss!

JUNI2009



Tro inte att jag glömt dessa fina killar, aldrig i livet. Jag råkade nyss få reda på att de släpper sitt nya album i juni 2009, ÖVERLYCKA, ÖVERLYCKA, ÖVERLYCKA !

Hallon



Så, nu när julen är slut tycker jag att det kan bli sommar
.

Xmas

Hi, i'm back on track! Jag hjar varit lite oaktiv här på bloggen i några dagar nu, jag har inte kännt mig så taggad på att blogga såhär under julen, men nu har mormor åkt hem och alla julklappar är öppnade så nu kör jag igen! Jag säger som Elin - Som för övrigt är sjuk, krya på dig! - att jag måste ha varit väldigt snäll det här året. Jag fick en massa fina saker, tack allihopa. En sprillans ny blå ipod, kläder, photoshop, (Sådär några år efter alla andra) Twilight och New Moon, Gossip girl boxen, en jacka. Fint tycker jag! Tyvärr orkar jag inte berätta min jul i detalj för er idag eller någon annan dag heller för den delen.. Idag var jag med mina kära vänner Agnes och Julia, vi tittade på Mamma Mia! och gick en promenad i mörkret och pratade om allt möljigt, mysigt. Förresten, vet någon hur det här smsa-118100-om-vad -som-helst fungerar?










Papparkakor, glasyr

Hola! Snart ska jag hämta upp Jossa och Agnes, vi ska sticka till Julia och förbereda för minijul ikväll. Sofia kommer också, såklart. Mys. Vi ska baka pepparkakor med glasyr och kolla på Grinchen ^^ Och byta julklappar of course, wihu vad skoj det blir!
Dan för dan före dopparedan. Strax ringer väl Jossa antar jag, tralala.


 Min lugg är tillbaka, som ni kanske ser lite av. Trevligt, trevligt.

Silver





21/12

Sen senast har jag klippt mig, varit på restaurang, bakat, fått några av farmors gamla smycken, varit på pianouppvisning, haft lilla julafton med A och A, kollat på Björn Gustafssons dvd och grinat - av skratt, varit i V-by, slagit in julklappar, lyssnat på julradio.se, ätit pepparkakor, lussebullar och druckit glögg. Snart är det julafton!


School's out for christmas

Jullov! Yes, och det känns så himla skönt. Vi gjorde inget speciellt i skolan idag, bara fikade och julpysslade. Sen gick jag och Julia hem till Agnes och spelade Guitar Hero, med samarbete klarade vi oss på hard. Det ni. Vi gick tillbaka till skolan lite senare för att ha avslutningen. Kören - som jag är med i - sjöng några jullåtar och sen fick vi betygen. Oh, jag är jättenöjd! Sofia hade uppvisning med sin kör också, så vi gick dit och kikade på henne och duktig var hon allt. Imorgon ska jag till frissan och klippa mig, och på kvällen åker vi till farmor för att baka, äta god mat och ha det mysigt. Mina vänner åker och kollar på Lady Gaga imorgon, nu känns det  visst lite synd att jag inte kan följa med. Men men, man kan inte vara med på allt! Nu: Inslagning av paket. Hej så länge.  


Why wear color when you can wear black?



Min nya tröja, notera att det är samma som fina Darin har i MQ-reklamen.

Oh

Idag hade jag pianouppvisning, det var pirrigt som vanligt men det kändes ganska bra. Agnes och Sofia var också duktiga som vanligt, och vi fick bullar och saft av Kerstin efteråt. Som vanligt. Wow, det var en kille som spelade Clair de lune - som för övrigt är med i Twilight, ooh - och han var verkligen sjukt bra. Rysningar, oj är allt jag kan säga. Jag har inte så mycket mer att prata om idag, imorgon är sista vanliga skoldagen och på torsdag är det julpyssel och bara roliga saker. Och betygen, juste juste.Sen: ingen skola förrens nästa år! Yey!


Klappjakt



Här är jag. Stor bild var det, till och med. Det var lugnt idag i skolan, vi gjorde inte så mycket. På SO:n fick alla tillbaka religionsfördjupningarna, utom jag eftersom Cecilia inte hade hittat min. Den satt fast i Jossas arbete, så jag får den rättad tills imorgon istället. Wa, jag hoppas den inte sänker mitt betyg, MVG. Efter skolan åkte jag till Vällingby och köpte lite julklappar, fast jag hittade inte så mycket. Måste åka på onsdag igen och leta vidare. Oh, Twilight. Oj, vad den var bra, jag antar att det kommer bli min nya obsession...

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

WOW, jag kan ju säga att jag har sett filmen nu och där föll jag precis som alla andra.





Grinchen

Julia säger:

AAH GRINCHEN LADDADE KLART IGÅR OCH DET ÄR SVENSK TEXT + JÄTTE BRA BILD


Rebecca säger:

WOOOOOOOW; MÅSTE SE!!!!!!!!

Här är vi så himla normala.. ^^


10:46

Idag är det söndag, men jag är inte ett dugg deppig för det! Jag vaknade faktiskt vid åtta och fixade lite julklappar, och nu sitter jag här och chattar med J på msn. Mycket trevligt. Igår var vi hos farmor och träffade Elias och Max, dom var så söta så, vi kollade på Madagaskar med Elias. Om ett tag bär det av till stan med hela gänget, bio blir det också. Det kommer bli så mysigt! Jag hittade faktiskt finaste bilden på allt Twilight-folk, den här under. Pussar!


Lucia



Tjoho! Idag är det Lucia, jag har gjort min sista läxa för året, idag ska jag träffa kusinerna, imorgon blir det Twilight med mina bästa vänner och nu sitter jag och dricker Fanta exotic thrill. Ibland känns allt bara toppen!

D'



Lyssna.

Colors of the wind

Jag, Agnes och Sofia var jag tittade och lyssnade på Julia som hade fiolkonsert idag. Wow, vad fint det var. Rysningar fick jag och allt när dom spelade Pocahontas-låten, ni vet. Sen fick vi sitta och vänta på bussen i en halvtimme eftersom vi missade den första. Tack för att man bor nära tunnelbanan! Men det gick bra, vi satt och lyssnade på låtar på mobilen som vi fick minnen av. Den här , den här, den här får jag mycket minnen från. Gröna Lund, Utö, Konfa '08. Nu ska jag sova. Godnatt! 


And I just can't take a single step without you



Måndag. Åtta skoldagar kvar till lovet, härligt. J och S tittade på baletten idag, det gick väl sådär.^^ Jag sitter och försöker skriva på SO-uppsatsen, det går väl inte så bra om jag ska vara ärlig. Jag blev lite ledsen idag när vi hade betygsprat. Allt hänger tydligen på uppsatsen, antingen ligger jag kvar eller sänker mig. Lyssnar på den lugna versionen av breathing your love, oj vad fin den är.
Klick! Man blir nästan tårögd. Eller, man blir det. Musik är bra och fint.

21:11

 


I never seen an aura with a brighter shine

Jag kan ju säga att signeringen var bäst. Darin var så himla snäll mot oss och signerade Flashback, DVD:n, Break the news. Vi gick fram två gånger och sa att han var bra i fredags. Han bara: Öh... tack! Haha, han verkade ha glömt konserten i fredags! Han frågade om vi hade hunnit lyssna på skivan och vilken låt vi gillade mest. Jag sa Runaway. När han frågade vad jag hette sa jag "Rebecca med två c" och hans skrev på alla saker. ÖGONKONTAKT! Andra gången vi kom fram sa han "juste, juste" när va sa våra namn till honom. Sen skrev han "Till Rebecca kram Darin. U ROCK!" på snyggo-affischen. ÖGONKONTAKT! Sen gick vi ut och skrek och skrattade. Jag har fortfarade bara Darin på min näthinna.

Discobrud



Filippa skulle visst på party idag. Har man inte en snygg syster så säg?

Hjärta

Imorgon ska jag träffa Darin på Åhléns City!


You don't even know

Hej. Jag mår fortfarande inte så jättebra, ont i halsen och förkylning som vägrar gå över. I skolan idag var det helt okej - jag ska börja tänka positivt. ^^ NO-provet gick väl som det gick, inte jättebra tror jag. MVG på engelskauppsaten, tjoho! Jag satt och tittade på, på dansen idag eftersom jag inte var på topp. Det är inte kul kan jag tala om, det bara hoppar och kliar i benen! Jag har ingenting att skriva om här i bloggen nu för tiden, känns som jag har tappat lusten lite nu. Inläggen blir tråkiga och handlar inte om någonting. Vet inte, kanske jag bara ha en dålig dag idag. Känner mig lite nere, men jag vet inte över vad riktigt... Allmänt depp?


Fina Julia någon gång i september. Så söt.

Johan Palm

Oj. Jag vet inte vad jag ska säga om det här. Stackars Johan, det är ju bara pinsamt.

Sjuk

Idag känner jag mig inte särskilt frisk, jag är jätteförkyld och har ont i huvudet. Dessutom kändes det inte som jag sov någonting på hela natten. Så nu är jag här hemma istället för i skolan. Usch, det är så jobbigt att vara hemma från skolan, känns som man missar en massa. No-prov, till exempel. Jag försöker plugga lite nu, svenska, men jag blir helt trött i skallen . .


Strobelight