Favoriter

Hej alla!

Idag fräffade jag Julia igen efter hur länge? Jo, en hel månad. Väldigt länge, tycker jag. Vi stack till Ängbybadet tillsammans med världens bästa Jossa också, supermysigt. Vi badade massor och jag hoppade till och med från bryggan, tre gånger faktiskt. Är jag inte modig? Jag tycker nog att det är lite läskigt att hoppa från bryggor, tror jag. Men vi hade det jätteskönt och varmt var det också.
Sen gick jag hem och duschade, nu sitter jag här med en blommig klänning från Taiwan och en fläta i håret. ikväll blir det nog favoritfilmen med Anna och Filippa. Step Up. Vaniljglass och hallon ska vi nog käka snart också, mums.
Pappa är i Kanada nu, eller i alla fall på väg dit. Min syssling som bor där ska gifta sig! Mamma, jag och Filippa kunde inte följa med, eftersom vi åker till Tjeckien innan pappa kommer hem. 




 

The notebook



Anteckningsbok köpt i Thailand. Är den inte fin och somrig?
Nu kom jag att tänka på filmen The notebook. Jag vill se den igen, så fin och bra och sorglig. <3

Sunny day

Idag har jag mest solat och suttit på verandan och läst boken Läppstiftsdjungel. Väldigt somrigt känns det faktiskt. Igår kväll var hela familjen på middag hos våra kompisar som bor i USA. De har sommarställe här i Sverige och bor i ett jättemysigt område på Värmdö. Fyra barn har de, Carl, Julia, Camilla och Henrik. Det var skoj, vi lekte dunken med massa andra barn i området. Det är lite kul att vara lite barnslig ibland och leka lekar. Precis som på konfalägret, och jag gillar det!  

Det kommer bli mycket mer bilder på bloggen nu, när jag har kameran


© rebecca22.blogg.se

På min arm




En klocka som jag fick i konfirmationspresent och två armband. Ett från Taiwan och det andra från Thailand.

Vänner


© rebecca22.blogg.se

idag träffade jag J och A efter så himla länge! Vi låg på ängbybadet och solade, badade och käkade pommes frites med grillkrydda. Jag kände att jag verkligen, verkligen hade saknat dem. På onsdag kommer min favoritjulia hem igen, då måste vi ses. <3

En helg i skärgården

Tjoho!
Då var man tillbaka hemma igen efter Rådmansö. Vi hade väldigt mysigt, och vädret var på topp! Sol och varma dagar, riktigt härligt. Både i lördags och söndags åkte vi ut med deras båt till några klippor som vi badade ifrån. Det var faktiskt första gången jag badade i Sverige den här sommaren. det var inte så farligt kallt, ganska skönt var det. Man var nästan tvyngen att bada, annars skulle man nog svimmat av värmen. Till och med mamma badade, och det hör till ovanligheterna. 




Good night sweetheart, well it's time to go

Nu ska jag sova. Jag är verkligen trött nu, klockan är halv tre på natten för mig. Här kommer ännu en bild som jag tagit med Kameran. Många blir på min syster som jag använder som modell i brist på andra människor som alla är bortresta. ;)


   

Hallon



 





Det är ju lite kul att komma hem till soligt väder. Och fina saker att fota med kameran. <3
imorgon sticker vi igen, till Anna&Andreas landställe på Rådmansö, fredag-söndag. Det ska bli mysigt.




 


I'm back!

Nu är jag hemma igen!
Jag måste säga att jag har haft det så himla bra och det har verkligen varit så kul! Jag vet inte vart jag ska börja... Ni får helt enkelt se lite bilder tror jag, det blir nog det bästa sättet eftersom en bild säger mer än tusen ord. Tagna med min nya kamera som jag fick i födelsedagspresent men som är köpt i Taiwan. Canon Eos 450D. <3


 



Dessa pengar betalade jag med ett tag. Taiwanesiska dollar, minsann. Rätt så snygga, om jag får säga det själv.


 

En ny brun väska som jag köpte på en affär som hette Net. Åh, det fanns så mycket fint där! Och en bit av min klänning också. Den var ny och från Net, den med.  




Vi åkte till en stad i södra Taiwan som hette Kenting. Det var en badord där det var soligt och väldigt varmt. Vi låg under sånna här palmsaker och solade oss. Jag läste en bok som jag lånade av mormor, och det var så sorglig... Det fanns 6 stycken pooler också, fast ingen var djup för alla var dåliga på att simma där. Det roligaste av allt var att man var tvungen att ha badmössa när man babade i poolen, och det hade jag och Filippa! Alla gick runt och såg ut som små ägg ;)


 
Här ligger vi alltså och solar. Haha, båda har solen i ögonen, det är därför vi ser något skumma ut på denna bild. Men vi hade väldigt trevligt.
 


Juste, man fick sånna här snygga tofflor på hotellet. Är de inte coola så säg? Gula och blå, passar oss svenska människor ;)




Tivolistaden, som vi kallade den. Woow, man kunde köpa sockervadd, spela spel, köpa kläder och massa andra saker. Hela staden var som en stor marknad! En massa surfaffärer fanns det också, kanske fem stycken. Kenting var alltså värsta surfstaden, och jag såg massa surfare.



Här står Filippa vid räcket på en restaurang som låg på s e x t i o f j ä r d e våningen på att höghus. Det ni. F är lite suddig, jag fattar in´te vad som hänt med bilden, men det blev lite halvcoolt. Hela Bangkok nedanför.




Resten av resturangen. Fin, eller hur?



Då var sagan slut. Nej, jag bara skoja, det kommer säkert ploppa upp lite bilder från resan lite här och var. NU: Måla syrrans naglar med nya nagellackan från Thailand




Thailand & Taiwan - Here I come

Nu sticker jag igen från er alla. Det ska bli så himla skönt att åka till värmen ett tag och sola, bada och shoppa gärnet! Rättare sagt tre veckor ska jag vara borta. Jag kommer alltså tillbaka den 25/7. Nu väntar en låång flygresa, men vad gör det? Ha det super här i regniga Sverige ;)

Kram Rebecca