Vällingbys nya modehus

God kväll ;)
Både idag och igår var jag i Vällingbys nya modehus, k:fem. (Jag fattar inte varför det heter så..) Igår var jag där med Jossa och Sofia och kollade lite. Det var verkligen jättefint där, det kändes liksom lyxigt och det fanns massa affärer. De flesta visste jag inte vailka det var, men fina grejer var det. Det bästa var att det fanns en jätte-gina tricot med massa fina kläder. Jag köpte ett mörkblått linne med små ankare på.
Idag var jag med Julia där igen. Hon hade inte varit där, så jag åkte med henne eftersom jag är så snäll, haha. Jag köpte ingenting utom ett par nya skosnören till mina converse... 
Ikväll ska jag kolla på Eva&Adam med syster <3 Det blir mysigt. Missa inte det, det äger! (Klockan 19.00 på ettan)
Juste, jag har läst ut Gossip girl 5 nu, superbra som alla andra Gossipböcker ;)



k:fem

puss.
 


En trevlig dag på påsklovet

Hejsan!
Ganska härligt väder idag, eller hur? Soligt och snön är nästan borta, trevligt. Jag har faktiskt inte varit ute någonting idag än, eftersom jag har hjälpt mamma och pappa att rama in massa papper med texten:
Bäste gäst
Vid rökning på rummet debiteras en avgift
Dear guest
Smoking in thr room will be penalized
De ska finnas i varje rum på Time, så jag hjälper till lite. Och jag får lön! ;)

Ikväll blir det Footloose! Det ska bli jättekul, det är alltid roligt med musikaler såklart!
Idag öppnar ju "nya" Vällingby också, kul med massa nya affärer. Äntligen Gina Tricot och Bik bok, jag kommer lugnt åka dit oftare nu när alla affärer finns där. Tror att jag ska kika in där under öppninghelgen, kanske lördag?

Dagens outfit: Röda mjukisbyxor, vitt linne, röd munktröja (Fast ska byta om sen ikväll) ;)
Dagens låt: 4 minutes to save the world, Madonna och Justin Timberlake
Dagens dusch: Snart
Dagens frisyr: Knut
Dagens smink: Inte än
Dagens händelse: Footloose!
Dagens planer: Göra mig vacker ;) gå på restaurang, musikal
Dagens vill ha: Locktång
Dagens saknad: Mormor
Dagens drog: Fortfarande inte...
Dagens tråkigaste: Det ligger lite snö på marken
Dagens roligaste: Musikal
Dagens finaste: The worrying kind, Maia Hirasawa
Dagens måste: Påminna mamma om att köpa tyg till min showcaseballerinakjol
Dagens dricka: Apelsinjuice
Dagens köp: Noll
Dagens mat: Tacos till lunch
Dagens sjuka: Inget, är helt frisk!
Dagens kärlek: Familjen <3
Dagens mående: Super

  
På väg hem från Idre. Ja, det gick renar på gatan ;)

R


Så du tror att du kan dansa?

20.00.
Nu börjar det.
So you think you can dance.
Men vi som inte har kanal 5, vad ska vi göra?
Kolla på Rent hus?

Två dagar med Julia

Heej!
Jag kom hen från dansen för ett tag sen, det är lite knäppt att haälften av danslektionerna är på lovet och resten inte. Men det var kul idag, vi var inte så många och då hann man ju mer ;)
Jag sov ju över hos Julia inatt. Det var kul och mysigt som alltid. Vi lockade varandras hår med Julia locktång (Som var jättebra!) och vi blev jättesnygga!

         

Julias lockar syns inte så mycket efersom hon hade upsatt, men de var fina ska ni veta!
Vi hyrde två filmer, Hairspray och Aquamarine. Sen gick vi till ICA och köpte massa gott till kvällen. Klockan 20.00 satte vi oss framför teven och kollade på So you think you can dance. Åh. Julia Hade spelat in avsnittet från i måndags också, så vi kollade på båda. Alltså, det var helt sjukt, vissa var så himla bra. Jag skulle så gärna vilja vara så bra... Jag måste ha kanal 5. Nu. Fast min tjatkampanj funkar inte på mamma och pappa. Nån som har några tips? ;)
Sen kollade vi på filmerna. Hairspray var bra, alla hade så fina och gulliga kläder! Den var bättre än jag trodde eftersom många hade sagt att den var ganska dålig. Aquamarine var jättedålig. Se den inte. Den var bara trist och töntig, jag rekommenderar den inte.

Imorgon blir det Footloose med mamma, Filippa, Anna opch Carina. Det ska bli mysigt, jag tror att vi ska äta på restaurang innan, mysigt. <3

Puss och kram,
Rebecca

Photoshop

image178

Björn Gustafsson i Parlamentet idag

Missa inte det!

Home Sweet Home

Heeej! Japp, nu är jag hemma igen! Idre var verkligen jättekul och härligt, men så himlans kallt. Jag frös om händerna och tårna varje dag, men att åka skidor var lika kul som alltid. Jag åkte utför varje dag, men också längdskidor två halva dagar. På påskaftons kvällen var det påskmiddag med hela Anna och Andreas släkt. Det var kul, jag åt massa god påskmat. Sen gick jag, Anna, Andreas, Filippa och Anders (Deras kusin) till en spelhall och spelade massa spel. Fast jag spelade inte, kollade mest på ;)
Igår åkte vi först lite skidor på förmiddagen och sen åkte vi hem. Satt i bilen i väldigt många timmar, men man hade ju godis, mobilen och musik så det gick bra, haha. 
Idag ska jag nog bara ta det lugnt tror jag. Det är så skönt att typ hela påsklovet är kvar, det har ju nästan inte börjat än!

     

Ha en bra dag,
Rebecca

I bilen

Hej alla!
Nu sitter jag i bilen på väg till Idre. Det är ganska långt kvar, men jag tror att vi ska stanna och äta middag snart. Det finns inte så mycket att göra här, men jag lyssnar på lite musik...
Kände bara för att blogga lite med mobilen!
Puss <3

Idre

IDRE - onsdag till söndag <3


Alla älskar Björn <3



SÅ bra! Helt klart roligast på melodifestivalen <3 Extra roligt när man satt i publiken och fick se det live ;)

Neeej!

Åh, jag hade skrivit ett jättelångt inlägg, och vad händer? Jo, datorn börjar hacka jättemycket och allt stängs ner! Jag älskar datorn. Inte.

Rebecca

197992-168

Vi ska gå på...

MELODIFESTIVALEN - Finalen i Globen!

Japp, det ska bli SÅ kul! Jag har varit på genrepet två gånger, men aldrig på den "riktiga"! Det ska bli jättekul och spännande såklart!
Bara en dag kvar i skolan den här veckan, skönt.
Mina planer inför helgen:

LÖR:
- Frisören 10.00
- Hemma-spa med Filippa ;)
- Melodifestivalen

SÖN:
- Träffa Julia
- Kolla på Julias inspelade avsnitt av Gossip Girl
- Baka äppelgrejer
- Plugga: Spanska, SO

Nu ska jag åka till steppen,
Ha det bra,
Rebecca





God kväll

Hej!
Jag ska inte skriva så mycket idag, jag måsta öva lite spanska nu egentligen. Jag har precis renskrivit min lilla syslöjdshemuppgift på datorn. Ska lämna in den imorgon. Men juste, åh, vi hade NO prov idag. Det var SÅ svårt! Jag fattade nästan igenting, det gick jättedåligt. Men alla tyckte att det var svårt, det är inte bara jag som är trög. ^^

Torsdag: Syslöjdsuppgift
Fredag: Spanska, 25 meningar
  

Inget jobbigt kvar i skolan den här veckan. Eller jo, spanskan är lite jobbig, men det klarar jag lätt ;) Nu ska jag gå och plugga lite och sen ska jag sova tidigt idag.

GODNATT <3

Promenad med syster <3

image166

Dagens igen...

Dagens outfit: Hello kitty tröjan, blå jeans, vitt linne
Dagens låt: Nån jättebra som jag hörde på radion nyss, som vi har på dansen också
Dagens dusch: Ikväll
Dagens frisyr: Knut
Dagens smink: Nope, men ikväll
Dagens händelse: Mello
Dagens planer: Middagsgäster, Melodifestivalen, Film, Mys
Dagens vill ha: Bruna väskan från HM
Dagens saknad: Kusin
Dagens drog: Som sagt... jag tar inte droger ;)
Dagens tråkigaste: Plugg
Dagens roligaste: Anna och Andreas ikväll <3
Dagens finaste: Filippas rosa slinga i håret, HAHA
Dagens måste: Plugga mer SO...
Dagens dricka: Fanta exotic thrill
Dagens köp: Inget idag
Dagens mat: Nått gott som vi kommer få ikväll
Dagens sjuka: Noll
Dagens kärlek: Vännerna <3
Dagens mående: Bara bra ;)

Lördag

Hello!
 
Nu är det lördag igen, och jag måste plugga. Tjoho. Jag har redan gjort lite SO, men är inte klar på långa vägar än. Nu har jag gjort en scrapblog på en jättebra hemsida som Agnes visade mig.
scrapblog.com 
Ikväll kommer Anna och Andreas på middag, det blir skoj. Det är ju mello idag, men Björn är inte med! Inte lika kul, men jag ska nog kolla ändå. Varning för tråkigt inlägg, men jag hade så mycket mer att skriva...

Ha det bra,
Rebecca  

Ny design?

Jag är i behov av en ny layout till bloggen! Jag har haft min ganska länge nu, jag börjar tröttna lite nu... Alltså, Julia, den är jättefin, men jag har ju haft den ett tag nu så det kanske är dags att byta? Alla mina vänner har fixat jättefint på sina bloggar, vårstädat lite. Men jag har ju inte photoshop, och är inte bra på paint eller något annt program. JAG ÖNSKAR MIG PHOTOSHOP.

Rebeccas onsdag

Hejsan allihopa! Hur har ni vaft det idag då? Själv har jag varit i skolan som vanligt. Vi hade först lagtid, sen Spanska. Det var jättetråkigt utan Julia, min Spanskavän, som stod i skolcaféét just idag. Jag fick sitta ensan hela Spanskalektionen och svara på massa frågor om Shakira... Sen hade vi Engelska, Nina snackade hela lektionen om det nya arbetsområdet, yrken och framtid. Helt okej, bara att vi ska skriva CV och Personligt brev som vi nyss gjorde - fast på svenska. Sen var det lunch, inte så gott. Efter det hade vi NO (Jag, Agnes och Sofia jobbade på riktigt bra!) och matte. (Vi jobbade riktigt bra då med!) Sista lektionen var Svenska. Då hade vi ingen lärare, men det gick bra ändå...
Julia och jag åkte in till Hötorget en snabbis, hon skulle fixa lite lappar till sin prao på en surfaffär. Sen stack vi till Dansen <3 Placeringen var ganska kul faktiskt, vi fick göra massa snurrövningar, det var skoj. Men åh, på Jazz&Showen är det så himla kul! Vi håller på med käpparna som vi ska dansa med, det är jättekul, men svårt.. Förlåt om jag råkade slå till några med min käpp, hihi.
Imorgon har vi hemstudiedag, det ska faktiskt bli sknöt, även om man får jobba hemma. Vi ska träffas hos Agnes och jobba.
Jag ska jobba med:

- Svenska, bokrapport
- Slöjd, "terminssammanfattning" + blad om syteknik
- So, häfte om brott och straff
 

Nu ska jag skriva lite på min bokrapport om "Pirater!" Varning, bli inte lurade av att denna bok ser rolig och fin ut. Den är ganska kul i början men man tröttnar, jag lovar.

Ha det så bra,                                                  
Rebecca



Kvällsinlägg

Nu har jag kollat på ett avsnitt av Andra Avenyn på datorn, det sista hackade. Åh, det var spännande som vanligt!
Jag ska nog läsa lite i min bok som jag ska göra bokrapport om nu, sen ska jag krypa ner i sängen och lägga mig tidigt eftersom det är skola imorgon...

Puss


Systers blogg

Det här är min lillasysters och hennes kompis nya blogg:

annaochfilippas.blogg.se

Ta gärna en titt!


Beyonce - Listen



Från filmen Dreamgirls. Så bra.

Sista Sportlovsdagen

Heej!
Det var jättekul att sova över med tjejerna, men jag orkar inte berätta allt... Kanske någon annan dag. Annars kan ni ju alltid kika in på min käre vän
Julias blogg, hihi.
Vi hyrde iallafall tv åfilmer, Dreamgirls och Stomp the yard. Dreamgirls hade jag ju redan sett en gång, men den är så bra, den var värd att se en gång till ;) Stomp the yard var verkligen jättebra! En dansfilm (Såklart) var det, de var så otroligt bra på att dansa, jättecoolt, jag rekommenderar den verkligen!
På kvällen kollade jag på Mello med mamma och pappa. Man fattade ju nästan vilka som skulle gå till final... Men Björn Gustavsson, haha. Han är SÅ kul <3
Idag ska jag bara vara hemma tror jag och vila upp mig till skolan imorgon, suck. Jag är fortfarande förkyld, men nu har jag fått lite ont i halsen igen, och även hosta!

Hoppas ni alla har fast ett trevligt Sportlov!


      

Kram,
Rebecca