Världens bästa dag

Idag ska vi till Gröna Lund med hela skolan! Det kommer bli så kul, det kommer ju bara vara vår skola och VI-butikerna som är där, eftersom vi har hyrt hela Grönan! Snacka om lyx, säger jag bara. Det var sista praodagen igår, och jag fick två per örhängen + 10% rabatt på ett linne som jag köpte som tack för hjälpen. TACK! 
Ikväll blir det dans och sen brasan som gäller, och sen sova över med gänget. Mys.
Nu ska jag kolla om det finns någon mat här hemma, och sen sticker jag till GRÖNA LUND.

image205



Godnatt

Jag ska gå och sova snart, tänkte bara skriva ett litet snabbt inlägg innan jag lägger mig i sängen. Idag var jag på praon som vanligt och på kvällen: dans! Det var lite pinsamt att ta med et tejpade paraplyet på tunnelbanan, men vad gör man inte?! Imorgon är det sista praodagen, lite sorgligt faktiskt eftersom de var väldigt snälla mot mig på Indiska. Åh, det är fortfarande ljust ute, såg jag nu! Så himlans fint, himlen är helt ljusblå och så blir den mörkare och mörkare. Vackert. Nu ska jag gå till mitt rum.
Puss <3

It´s a piece of cake


Jag ska lätt till stan imorgon när Ben&Jerrys är gatis all over the world!

Nu har jag tejpat ett paraply.


Dålig uppdatering

Ojoj, hoppsan hoppsan, här har man övergivit bloggen i en hel vecka!
Förlåt alla som läser min blogg för detta hemska beteende från min sida, men jag har haft så mycket att göra på jobbet ;) Nej, men jag har ju haft prao på Indiska (SÅ kul!) och slutat 4 varje dag, och sen har det varit dansen.. Hela helgen har de varit dans, dans, dans! Michael Sandwick-steppkursen var jätterolig och vi ska göra den på Maxim. Danscompagniet elit, haha. Elin har varit här hos mig hela helgen också och vi har haft det jättekul! Synd att Julia blev sjuk och inte kunde vara med, det skulle vart så kul... Men men, det blir aldrig som man tänkt sig. Nu har jag dushat och har på mig myskläder. Jag orkar inte skriva så mycket mer, jag är jättetrött efter all dans och all Elin ;)
Vi ska äta nu,
R <3

Vårbild - Filippa plockar blommor

image204

Brommagymnasterna, heja heja!

Imorgon ska min kära lilla syster ha gympatävling, Tullinge truppcup. Klart man ska hänga med, man är ju en trogen supporter ;) HEJA FILIPPA!



Söta syster <3

UPDATE: Det blev minsann en bronsmedalj! GRATTIS!

Jag, Agnes och Julia leker i min trådgård ^^

                             

Biljetterna till Maxim är köpta...




... och jag längtar SÅ mycket!

Danssnack och längtlista

Jag har inte så mycket att skriva om, så det blir ett kort inlägg idag. Just nu sitter jag i mitt rum och läser i boken Holes som vi läser i engelskan. Kul. Nej, den är faktiskt helt okej jämfört med böckerna vi brukar få läsa. Jag var med Julia idag efter skolan och övade på spanskateatern som vi ska spela upp imorgon... Det kommer gå jättebra, det känner jag på mig. Eller inte. 
Jag är helt galen i So You Think You Can Dance, tycker inte alla att det äger?! Alla dansar så himla fint och man blir så avundsjuk för att man inte själv är så bra... Men det är så kul att titta på. <3 Heja heja Daniel, han är bäst!
Juste, snart är det dags för MAXIM också. Vi har fått reda på vilka föreställningar vi ska vara med på: ALLA! Wii, det ska bli jättekul som alltid, årets händelse. Michael Sandwick-steppen ska vara med på alla föeställningar ochdessutom på dansveckan i Kungsträdgården! Mycket att längta till så här års ;)

- Prao
- Gröna lund
- Maxim
- Min födelsedag
- Kungsträdgården
- Skolavslutningen (Bara 23 skoldagar kvar)

kram.


SYTYCD - Daniel, bakgrundsdansare till Linda Bengtzing

 

(Han med långt ljust hår) Åh, han äger! Jag hejar verkligen på honom och hoppas att han kommer långt! <3

Den trettonde april

Hejsan! Julia gick precis hem från mig, vi har haft en väldigt trevlig helg tillsammans.<3 Igår träffades vi för att öva på spanskan och det gjorde vi också. Eller i alla fall lite... Vi hittade lite doktorssaker som passade perfekt till spanskapjäsen! Sen gick vi till ICA och handlande lite mat och annat gott till vår picknick, hihi. Det var jättemysigt, vi satt på en filt och lyssnade på musik och åt mackor och godis. ;) Det var ganska kallt, med det gjorde inget. Sen packade Julia sina sova över-saker och vi gick hem till oss. Jag fixade lite fina frisyrer på henne, och sen gjorde vi massa flätor i Filippas hår, fett snyggt blev det. Efter det; Eva och Adam såklart, de är ju sötast. Vi kollade på Mean girls också, roligt. Sen gick vi till mitt rum och hade det mysigt med lite godis och sånt, mums. Vi somnade tidigt, typ 12 för vi var så trötta... 
Väckarklockan ringde 09.00 och då gick vi upp eftersom vi skulle till kyrkan. (Konfirmationen) Mötte Agnes och Jossa på vägen, det regnade och var superkallt! Sen satt vi där i en och en halv timme och lyssnade på prästen. Kul. Julia följde med mig hem efter och vi hade det jättemysigt i mitt rum med te och massa tända ljus. <3

image190


Alphabeat - 10.000 nights of thunder


Pluggdagen

Idag är det tisdag - min och alla mina vänners pluggdag. Fast det var faktiskt helt okej idag i skolan, ganska kul till och med. På svenskan hade vi bokprat och det var roligare än jag trodde, alla pratade jättemycket och det var skojigt. Det var riktigt kul på NO:n, Peter skulle dra undan en duk på ett bord med glas på - och alla kan ju gissa hur det gick?! Haha, alla filmade med sina mobiler, så snart kommer den filmen ligga på youtube. Skulle inte förvåna mig om den gör det redan nu. Juste, brandlarmet gick 4 gånger idag i skolan! Helt sjukt, vi fick gå ut hela tiden i regnet (Som sagt, det är inte vår än som jag trodde igår.) Klockan 3 hade jag utvecklingsamtal. Det var helt okej, men men... 
Sitter vid pappas dator, så det blir inga skojigt bilder idag heller. Tyvärr.
 Ikväll blir det kanske So you think you can dance-kväll hos Sofia. Om jag inte har för mycket plugg. 

Love,
Rebecca <3

Spring

image1074

Just an ordinary monday..

... och jag sitter med pappas laptop i sängen och skriver. Mysigt, det är pappas gamla dator som han inte använder så jag fick låna den lite och känna på hur det kommer bli sen när jag fått min egen. ;) Idag vad som sagt en halt vanlig måndag. Skola, som vanligt. Inga läxor tills idag, men imorgon ska vi ha bokprat om Sandor slash Ida på svenskan. Jag ska ha utvecklingtsamtal också. Ingen kommentar. På baletten idag började vi med dansen som vi ska göra på Maxim! Det var kul, fast jobbigt. Man skulle typ hoppa på tå hela tiden, jag fick väldigt ont i benen ;) 

Tisdag: Sandor/Ida, bokprat
Onsdag: Matteprov, VG/MVG
Torsdag: So, inlämnng av skrivuppgift
Fredag: Svenskprov, filmhistoria

puss.
 

Sandor slash Ida


Klar med läsloggen!

Shopping i Vällingby

Igår var jag med mamma i Vällingby, vi skulle egentligen bara köpa saker till Filippas dansuppvisning (Hon var inte ens med, jag vet...) men det blev lite annat också. ;)

- En blå klänning, Topshop (Presentkortet från farmor, TACK!)
- En brun liten väska, Topshop (Presentkortet från farmor, TACK igen!)
- Ett rosa linne, HM
- En rosa tröja, Gina Tricot
- Strumpor, HM

Kanske lägger upp lite bilder på sakerna sen...
Nu ska jag göra lite läxor... Sandor slash Ida-läsloggen är snart klar, bara den sista punkten kvar!

Puss.


Västis

Jag sticker nog in till Fridhemsplan snart, jag ska möta mami i Västermalmsgallerian. Sen blir det dans som gäller! <3

Hej! Jag tänkte bara testa att blogga från mobilen på det här andr

DSC00979.JPG
Hej! Jag tänkte bara testa att blogga från mobilen på det här andra sättet som Agnes tipsade om. Det kostar ju bara en krona! Bilden föreställer min och Sofias sko.
Puss<3

Torsdag

Vi hade ingen hemkunskap idag, så jag fick gå hem efter lunch tillsammans med Sofia och Jossa! Väldigt skönt. Jag ska plugga lite spanska, men det bara blev så att jag kikade in här... ;) Det var helt okej i skolan idag. På SO:n fick vi kolla på en film om medeltiden, The kingdom of heaven. På musiken fick vi spela Sweet home alabama ca 100 gånger på gitarr, det var ganska kul. Sista lektionen innan lunch var bild, då fick vi fortsätta med vra förpackningar. Sen var det lunch och nu är jag som sagt hemma.
Jag har fått låna Gossip Girl 6 av Jossa idag, TACK så mycket! Ska läsa ikväll, såklart. 
Ikväll blir det dans som vanligt, och sen piano. 


image188
 

Maxim '08 - förberedelser

Det här ska jag ha på dansuppvisningen på Maxim i maj när jag ska vara ballerina. OBS! Detta är alltså inte helt klart än, men kjolen och "dräkten" ska jag ha, det vet jag. Frisyren och lite andra småsaker har jag inte riktigt bestämt än, men jag funderar. En liten tjuvtitt, alltså ;)


  

image184

Kjol - Mamma har sytt, TACK SÅ MYCKET! <3
Dräkt/Body - Gina tricot, 129 kr.




Äntligen!

Som alla vet har ju blogg.se varit lite knäppt på sistone, men skönt att det fungerar som det ska nu! Det har inte hänt så mycket hos mig heller, skolan har ju börjat igen efter lovet och så har vi ju nya grupper i skolan. Min grupp är inte så jättebra, men tur att man har Julia <3 Vi sitter till och med bredvid varandra, fast vi lottade! Det var ungefär en chans på 20 att vi skulle komma bredivd varandra, och så gjorde vi det! Ödet... ;)
Idag var det dans som vanligt, fast vi hade vikarie på jazz&showen. Claudia.  Det var kul, hon är bra och snäll.
Jag ska inte skriva så mycket mer, skulle bara kolla så att allt funkade som vanligt här på bloggen.

Puss.