POLAROID


Jag har hittat världen bästa program där man kan göra om bilderna till polarioder, hur enkelt som helst! 
*CLICK CLICK.

Inspiration


Loud Major Collective.

Wow. Det skulle inte sitta fel att kunna teckna så där, eller se ut så där. Sjukt fint.

LALALA



Helgen har varit ganska så trevlig den här veckan måste jag säga. Igår var jag i Kista och inhandlade några fina saker såsom en vit tröja, en rosa kjol och en ring. På kvällen gick vi till Anna och Andreas för att fira Andreas födelsedag, nu är han officiellt fjortis.^^ Vi kollade på Blades of glory och käkade en masa godis, rolig film ju. Idag träffade jag Rebecca igen, vi hade mysigt. Jag säger bara att vi är bäst på snake på blip.se! Vi hade mycket att prata om, så det var jättekul. Sen satte jag mig en stund och jobbade på musikarbetet och nu ska jag lägga mig tidigt och försöka plugga in några spanska-glosor i hjärnan.

One twoo three



Just nu känns min skalle ungefär som på bilden ovan, lite lagom kaos alltså. Hm, jag fattar inte matten, vi har tusen engelskaverb tills imorgon, jag har ingen aning om vad jag ska välja för gymnasium. Nåt mer? Okej, jag ska inte vara deppig över det, imorgon är det  ju onsdag och hälften av skolveckan har gått + halv hemstudiedag på torsdag. Tjo!

LIVE WEBCHAT

Om mindre än två timmar smäller det, Jonas Brothers live webchat. Ah, jag är jättepirrig och längtar så himla mycket. Det kommer bli bäst, jag lovar! Om bara inte datorn hackar och blir galen. Jag kommer vara så trött i skolan imorgon. Fast, det är verkligen värt det.


Hold on tight, it's a rollercoaster ride were on



Trevlig dag idag. Skolan som faktiskt var ganska uthärdig och sen gick hela gänget hem till Sofia. Vi bakade scones och kokade te, sen satte vi oss och pratade på om allt möjligt smått och gott. Alltid lika mysigt att vara med er, tjejer.  Nu sitter jag här och är väldigt trött som alltid på kvällarna nu för tiden. Ska lägga mig tidigt idag och läsa lite. + Att jag känner mig ganska glad för tillfället, inga läxor, inget jobbigt. Juste, 
check this out, Insane, nya berg- och dalbanan som kommer till Grönan. See you. 
[Bild: Blomma från köksfönstret.]


Veronica, Veronica



Jag börjar gilla henne mer och mer. Just nu går jag mest runt och nynnar på denna låt,
KLICKA HÄR. Gillar den verkligen, känns lite somrig på något sätt tycker jag!

Watching the seasons fly



Idag mår jag inte så bra, har mest vilat, suttit och läst och tillbringat tiden framför datorn med bästa musiken. Käkat apelsin och druckit pago-juice. Godaste juicen någonsin, tycker ni inte? Synd på öppna huset på dansen + träffen med konfavännerna som jag inte kunde vara med på, men jag hoppas på att jag känner mig bättre imorgon såklart! I brist på annat får ni titta på bilden här ovanför, Elin och Julia. KRAM. 

17:03

Jag är redan trött på skolan efter två dagar och längtar så himla mycket till sommaren nu. Men men, always look on the bright side of life :) Dansen har inte börjat än - saknar den! - så ikväll ska jag bara vara hemma och ligga i soffan och kika på Let's dance med Blondinbella med syster. Tjoho, mysigt! 


Sött




Randigt



Sista dagen på lovet spenderades tillsammans med Julia och Elin. Vi var i stan och medan E fixade sina små ärenden satt jag och J på ett café och drack chailatte. Sen kom E och vi hade mycket trevligt, satt och pratade om allt möjligt och åt chokladmuffins. Julklappsutdelning hade vi också, lite försenad. Jag fick ett halsband i form av ett kuvert med texten "I love you" på en guldfärgad lapp inuti och en stor cupcake som man kan ha i badet! Sen gick vi hem till mig och tog en massa foton, kul kul. Tack för en jättemysig dag, tjejer!

Good morning





Sista dagen i frihet innan skolan börjar.

Photoshop



Låt mig presentera det första som jag någonsin gjort i Photoshop. Inte så avancerat kan väl tyckas, men jag börjar förstå litegrann hur man gör nu. Mycket roligt, jag har suttit ett tag nu och trixat lite, kul!

Disco

Mina små kusiner var här igår, och Elias, 4 år, nästan tvingade mig och Filippa att ha disco i mitt rum. Han gick och släckte ner alla lampor utom en, som han stod och tände och släckte hela tiden för att det skulle blinka i rummet. Sen sa han: Innan vi börjar dansa ska alla flickor göra såhär 'niger' och alla pojkar ska göra såhär 'bockar'. När vi började dansa utbrast han: Nej, tjejer kan ju inte dansa!


LOVE








California here we come, right back were we started from



Sova-över-kväll med tjejerna hade vi i helgen, lika mysigt som alltid såklart. Julia hade fått The OC, första säsongen, och vi hade maraton. Wow, vad bra det var, varför har jag inte upptäckt OC tidigare, när alla andra gjorde det? Jag är antagligen lite efter, men jag gillade den verkligen! Så, snälla Julia, när du har kollat igenom alla avsnitt, kanske jag kan låna din box..?

090101

Goodbye 2008, hello 2009. Första dagen på nya året, jag minns 2008 som om det vore igår ^^ Förlåt mig för tråkig humor, jag var bara tvungen. Idag har jag inte gjort så mycket, jag har kikat på Gossip Girl,- för er som glömt det, fick jag boxen i julklapp -  som för övrigt verkar vara min senaste besatthet. Oh, det är så himla bra, älskar det! Jag har kollat in två avsnitt idag och ska snart titta på ett tredje - eller fler, jag får se.

Den
här låten underhåller jag mina öron med just nu, fin tycker jag.