Step Up 2



Bio med Konfagänget <3

UPDATE: Åh, den var verkligen sjukt bra! Man blir så himla avundsjuk för att de kan dansa så bra! Jag vill också kunna... Hjälp, jag är helt chockad. Sjukt bra, alltså, speciellt för de som är dansnördar ;)

SST

Godmorgon ;)
Nu är man både döpt och konfirmerad. Det var så kul igår, och alla var glada. Fast det var lite sorgligt, men som tur är ska vi ses idag med! <3 Vi ska mötas vid 12 och här sitter jag i morgonrock och är inte klar...
Jag fick massa fina saker igår, tack så mycket!

- En klocka
- Ett halsband med silverberlock
- Ett silverarmband
- Ett pärlhalsband
- Pärlörhängen i olika färger
- Pengar
- En skyddsängel
- En fotoram
- Ett par örhängen, blommor
- En datormus

Imorgon...

... ska jag döpas och konfirmeras. Hjälp!

Godmorgon

Hejsan allihopa, hoppas ni har sovit gott ;)
Jag sitter här vid matbordet och pluggar lite, haha. Nej, men jag försöker få in mina repliker till vår Konfirmationsteater i huvudet. Kl 10 är det övning i kyrkan minsann, då får jag träffa alla snälla igen <3 Nu sitter jag här och käkar lite frukost, mumsi. Hoppas ni får en trevlig dag. Här kommer en liten bild från  lägret...


Turkos



Jag är lite förälskad i denna mobil. Turkos och 3,2 mp kamera. Finfint, säger jag bara.

Konfirmationsläger '08




Här startar resan - nämligen i bussen. Vi hade träffats två timmar innan bussen kom, för att ta foto med hela gruppen. Fotona har inte kommit än, men hoppas det blir fint. Alla hade ju sina vita kåpor på sig, nästan som lucialinnen.


Det här är andra dagen, tror jag. Det var fint väder och nästan alla hade shorts. ;) Jossa och Julia är på väg till matsalen (Huset man ser i bakgrunden) för att käka.


De bästa vännerna sitter på vår "stambänk" där vi ofta satt när man hade lite tid över ibland.


Fina fina havet. Jag hann faktiskt inte bada, det var blåsigt de flesta dagarna och så himla kallt i vattnet! Men några tappra människor hoppade minsann i.


Bild från stambänken igen. Julia och Agnes sitter och chillar lite och posar för min kamera.


Som sagt, alla badade inte. Här syns Elvira, Hanna och Anna som sitter och fotar något. Hm, jag kommer tyvärr inte ihåg vad. Fina kameror, säger jag bara...


Gänget samlat i fönstret inne på vårat rum. Agnes, Jossa och Julia. De sitter visst på ett bord. Japp, det fanns inte så mycket annat att sitta på i rummen. killarna hade en soffa att chilla i, lite orättvist minsann.


Mina nya söta vänner. <3 Madde, Helén och Katta (Även kallad Uno-tjejen) Snälla och alltid med när man ska busa! ;)  


Några andra fina flickor. Som inte gillar att vara med på bild, tyvärr. Men men, jag gjorde mitt bästa för att  fånga dem på linsen. Lovisa, Linda och Robin. Med fönstret i bakgrunden, där vi hoppade ut mitt i natten när det var krig mot killarna.


Oj, där kom jag med på en sida. Med Julia och hennes jordgubbströja. Jag tror att Katta är fotograf, hon fick med våran stuga litegrann där i bakgrunden. Fönstret i mitten var vårat rum. Och vi posar på volleybollplanen.


En liten fin blomma som jag hittade när jag, Julia, Kerstin och Teresia plockade smultron. Någon kanske plockade den sen, när vi skulle klä midsommarstången, vem vet? ;)


Agnes och jag. Julia syns lite där i hörnet också. Jag tror att det var dagen när vi gjorde leken som gick ut på attt man skulle samla ihop så många saker som möjligt. mitt lag vann, faktiskt. En godispåse var, tackar tackar. Jag sumpade ganska många till Katta, Madde och Helén. ;) 


Här ligger några människor i min säng. Helén, Katta och Elvira. Vi planerar kriget mot killarna på midsommarnatten. Så himla kul var det, alltså. Alla hade krigsmålningar och en himla massa vapen. D.v.s. blöta tepåsar, tamponger, blött toapapper, hårspray, raklödder, vattenpistoler, tvål. Killarna kom vid ett-tiden mitt i natten och då var kriget igång.


Utsikten från vårt fönster. Jag tror att det är Filip som spelar volleyboll där utanför, hehe. Mest Jossas saker som ligger på bordet. Ingenting på bordet var mitt, faktiskt ;)


Teresia och Agnes planerar för midsommarnatten. Det var så kul, killarna var inte alls beredda på att alla tjejer skulle stå beredda och springa ut och attackera! Alla blev helt kletiga med massa saker och jag fick visst en stådmopp med äckligt vatten på mig. I ansiktet. Sen fick jag lite raklödder och såpa på sig också och det var inte det mysigaste. Men jag gav igen ;)


Sista bilden jag bjuder på idag. Havet. Mysigt var det allt när alla satt på stranden vid elden och sjöng. Minnen <3

My secrets


Från Ordning&Reda, 249 kr.

Och där tog resan slut


Japp, så är det. Hemma före alla andra. Fy, vad jag grinade igår, både i stugan och nästan hela vägen hem i bilen. Det var så himla kul, så orättvist att jag skulle bli sjuk just nu..  

 

Nu sticker jag

Till Trosa. Konfirmationsläger är det som gäller nu, och fram till den 25 juni. Tyvärr kommer jag inte kunna blogga därifrån, men när jag kommer hem jag ska berätta. Juste, en gemensam blogg hade vi visst, så kika in på brommakonfa.blogspot.com om ni vill veta mad jag och mina vänner pysslar med under dessa dagar.

Ha det bra,
Puss & Kram
Rebecca <3

Ålstens brygga






Svartvitt.

Den tolfte

Idag har jag mest suttit och försökt bekanta mig lite med finfina datorn. Den är så bra. ;) Snart stickar jag och vännerna till kyrkan för sista gången, och på lördag bär det av... Juste, jag har packat lite också, massa saker ligger på min säng just nu, och det är lite stökigt.
Här kommer en bild från Ängbybadet ;)


Den blomstertid nu kommer

Första inlägget från nya datorn!
 
Hej på er alla! Idag var en mycket, mycket trevlig dag, minsann. Sommarlov och en dator på samma dag. Det enda som var trist vad vädret som inte var så himla fint. Regn var det, fast alla hade klänningar och bara ben ändå. Vi fick betygen också, jag är väldigt nöjd. MVG i svenska, matte, bild, no, so och spanska. Resten VG. Sen tittade jag på Filippas avslutning och mumsade på tårta, gott var det. På kvällen gick vi till Ålstens brygga och firade in sommarlovet. Så himla härligt tycker jag, nu ska jag bara ha det skönt i tio veckor. Och på lördag blir det konfirmationsläger. Kul!
Som sag är datan ny, och jag har ännu inte fina bilder. Ni får nöja er med exempelbilder så länge.


Min älskling har kommit!



Just nu finns den på pappas jobb och en annan som jobbar där, Milla, ska installera lite saker åt mig. Tack. Den kommer att vara hemma hos mig i slutet av den här veckan!
Dell inspiron 1525, Vit. <3

UPDATE: Den kommer ikväll istället!

UPDATE 2: Den kommer inte ikväll...

Vällingby

Idag efter skolan var jag och mina fina vänner i Vällingby och shoppade lite.

- Vattenfast mascara
- Solpuder
- Schampo
- Blommig sidenjacka


Minnen <3



Tänk att man ska tillbaka dit i sommar. Längtar. <3

Blandat

Jag känner att jag har övergivit bloggen. Men ingen fara, jag ska inte sluta skriva, det är ju bara vädret som gör att man inte vill sitta inne vid datorn. Eller hur? Detta är alltså anledningen till att det har varit rätt lugnt här på sista tiden. Och det kommer kanske vara det ett tag till, eller inte, vem vet...
Det har hänt en massa skoj, men jag orkar inte berätta det här på bloggen just nu. Kanske någon annan dag.
Det är ju Sommarlov på onsdag, jag längtar så himla mycket! Inte för att den här veckan kommer bli så jobbig, det blir nog mest till att vara ute och leka lekar. Och sånt. Men man vill ju ändå ha sommarlov.
Jag, Agnes och Julia var i kyrkan idag, till konfirmationen. Vi har varit 9 av 10 gånger nu, bra jobbat! På lördag bär det av på Konfirmationsläger också. Det blir super ;)
Och nu, mina vänner, ska jag käka jordgubbar i solen.

Att hänga i en gungställning