Datorn är paj..

Jag vet att jag inte har skrivit på jättelänge, men nu är det så att våran kära dator är trasig. Man kan inte gå in på internet, så tills vidare har jag nu en bloggpaus. Jag är hos Julia nu, om ni undrar. Jag förstår att denna hemska nyhet är mycket omskakande för Er, men jag ska göra allt jag kan för att tillfredställa Er så fort jag kan.

Hej så länge, Rebecca <3

En helt vanlig dag

Idag hände inget speciellt i skolan. På spanskan hade vi vikare, (Jon, som Sofia tror att hon känner från sin tid i Malaysia, haha :P) och på engelskan fick vi jobba med våra Crimestories. Jag tror att jag ligger ganska bra till, jag ska bara renskriva och sen är jag klar! Efter luchen hade vi NO, matte och svenska. Vi fick inte göra någor speciellt på de lektionerna heller. En helt vanlig dag, helt enkelt.
Efter skolan åkte jag och Jullan till Västis och fikade lite medan vi jobbade till NO-provet på fredag. Julia köpte ett par vantar och jag köpte en ny dagbok (Jättefin!) på Pocketshop för bara 29 kr.
På dansen var det som vanligt jättekul. Jag gillar verkligen låten och dansen, man blir så glad av alltihopa! Och kombinationen som vi gjorde på diagonalen var också jätterolig, speciellt armarna i slutet ;)
Snart ska jag gå och lägga mig, och skriva lite i min nya dagbok <3

Ha, det bra,
Rebecca

Julia 14 år!

Jag har massor att göra. Vi har så sjukt mycket nu i skolan så det är inte klokt. Jag pluggade faktisk mycket med Sofia idag, mest NO men lite matte också. 
Innan jag skriver något annat måste jag bara säga:

GRATTIS JULIA! <3 

  image106

Ja må hon leva, jag må hon leva, jag må hon leva uti hundrade år, ja visst ska hon leva, jag visst jag hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år! Ett fyrfaldigt leve för Julia, hon leve hipp hipp hurra hurra hurra hurra! Grattis!

Hoppas du hade en jättebra födelsedag!

Hejdå.
 

Hairspray

image102
 

Det här vill jag se! Den verkar så bra och rolig, och dessutom har vi ju dansat en av låtarna på dansen!

Stora flickor


- Big girl (You are beautiful)
- Big girls don't cry
- Mama, I'm a big girl now

Hm. Många som gillar att sjunga om stora flickor.


Shopping och sova-över-kväll

Hejsan hejsan! Jossa har just gått hem från mig, och nu sitter jag här helt ensam och övergiven.. ;) Igår på dagen var jag, mamma och Filippa i stan och shoppade. Jag köpte en del:

- Ett par svarta höst/vinterstövlar, Wedins
- En rosa klänning, HM
- Ett par grå ribbade leggings, HM
- Ett par grå benvärmare, Flash
- En Hello Kitty collegetröja, Bik Bok

Jag blev bara tvungen att köpa Hello Kitty-tröjan, den var så himla söt! Har den på mig nu, den är så mysig.

Sova-Över-Kväll.
På kvällen gick jag, Agnes och Julia till pizzerian och åt middag. Det är mycket finare där nu efter att de har gjort om, nästan som en riktig restaurang. Det var gott, det. Sen åkte vi till Brommaplan och hyrde en film som vi skulle kolla på som när Jossa kom hem från sin mormor. Tyvärr kunde Sofia inte vara med, hon är på Svartlöga. Undrar om hon är hemma nu? Jaja, vi hyrde allafall She's the man. Sen gick vi hem till Agnes och träffade Jossa. 
Vi hade jättemysigt som vanligt och åt godis och kollade på filmen. Det var ganska rolig faktiskt. Älskar er, tjejer <3



Puss.




Kloka ord av Fröken Josefine

Jossa: Hur mycket är klockan?
Sofia: Tre.
Jossa: Va? Redan, den var ju två för en timme sen!


Skolkorten

Pratar med Agnes i telefon om skolkorten.  Dom kom idag med posten! Aah! Nej, men jag blev helt okej, så det var lungt. Om man blir dålig på skolkorten är man körd i ett helt år... Julia, Jossa, Agnes och Sofia blev alla jättefina. <3

Idag hade vi massa jobbiga lektioner och vi slutade fyra. Det är värst på matten innan lunch, då är alla jättehungriga och orkar inte koncentrera sig.. Inte jag iallafall. Efter lunchen hade vi slöjd i massa timmar. Det gick jättedåligt för mig, jag gjorde fel hela tiden.  Hoppas det går bätte nån annan dag.

Snart ska jag till dansen.

I helgen ska kanske jag, mamma och Filippa till stan och shoppa lite. Nej, men jag har ju faktiskt kvar ett presentkort på Topshop som jag fick av farmor när jag fyllde år. Så det kanske blir nåt.

Puss.


Idag

Helt vanlig skoldag. På NO:n fick vi hålla på med maskar, asså fy vad äckliga de är! Hatar maskar, allas (Utom min, för den var typ död..) blev helt knäppa och snurrade och hoppade runt som galningar. Ganska kul, faktiskt.
På svenskan pratade vi om betygen, och vi fick redovisa om våra fina "Vi-ska-göra-något-om-kärlek-plancher". Min, Vivves och Sofias var klart finast ;) Matte hade vi också idag. Vi fick tillbaka våra prov, och inte hade jag ett enda fel! Jag fick MVG faktiskt, riktigt stolt.
Nu har jag pluggat järnet till Engelskaprovet imorgon, så nu är jag värd att kolla på Andra Avenyn. (Som jag skulle gjort annars också, eftersom det är så bra. ) Jag tvingade Julia (Förlåt!) att se på det igår, och imorse kom hon till skolan och ba:
Eh, det var inte så jättebra...
Skyll dig själv, sägar jag bara. ;)


Höst.

Kram kram,
Rebecca <3

Söndag

Jag sitter här vid datorn, men egentligen måste jag öva till engelskaprovet på onsdag. Jag fattar ingenting av det, som handlar om prepositioner. Jobbigt. Igår var jag och Filippa hos farmor, det var mysigt. Vi kollade på gamla kort från när pappa var liten, söt han var asså. Just det här med att kolla på gamla bilder känns som en typisk grej som man gör hemma hos mormor/farmor. Inte för att jag gör det så ofta, men ni fattar. Tycker nån som jag? 

Ooh, såg just att klockan var 22.35! Idolreprisen började för 5 minuter sedan, och jag missade som vanligt programmet i fredags p.g.a. dansen. Så jag måste gå nu.

Pusshej.

Andra Avenyn

Vet ni hur bra Andra Avenyn är? Om ni inte ser på det har ni verkligen missat något! Det känns som om de flesta tycker att svenska serier inte så bra, men då har ni allt fel.. Det är så himla bra och spännande, alla borde se det tycker jag!  


Klicka för att stänga bilden


Hej, jag lever!

Hej, jag har inte dött eller nåt, datormusen har varit trasig, eller batteriet var slut så det gick inte att klicka. Jaja, sen har jag varit sjuk också, jag var hemma från skolan igår. Idag vara jag i skolan, vi hade ju halv hemstudiedag. Jag kollade på på dansen, det är så himla trist, man vill bara hoppa upp och börja dansa! Men det fick jag ju inte... Jag vet inte, men jag tycker att jag mår lite sämre nu än dagen, jag har mer ont i halsen. Hoppas jag kan komma till skolan imorgon. Inte för att jag missar så mycket nu när vi har projekt, men allafall.
 Annars har jag inte gjort så mycket, i helgen var jag i Solna Centrum med Julia och shoppade lite. Jag är så himla rik nu! Jag har massa pengar tack vare alla ramar som jag gjorde till hotellet!
Juste, det öppnade ju i måndags också! Det är jättefint där nu, om någon är intresserad, gå in på
www.timehotel.se . Jag vet att hemsidan inte är så jättefin, men det finns några bilder tror jag.

Som ni kanske ser har jag en ny layout nu också. Agnes har hjälpt mig lite igen, jag är inte så himla bra på sånt..
TACK SÅ MYCKET!

Pussochkram,
Rebecca