Jag hinner inte...

...skriva i bloggen nu för tiden. Det är för mycket plugg nu. Men jag kommer tillbaka om några dagar, hoppas jag.

Två dagar sen

image230

Gossip Girl är tillbaka!


Maxim '08 - Blandföreställningarna

image215

Världens bästa helg. Det är verkligen sanna ord, för jag älskar verkligen dansuppvisningarna på Maxim <3
Klockan 08.45 kom Julia och Elin till mig och mamma skjutsade oss till den fina teatern. Maxim - Man blir alltid lika glad, så många fina och roliga minnen <3
Vi bytte om till våra fina dockklänningar och allas kläder var otroligt söta! Vi körde dockdansen två gånger på raken och det gick väldans bra. Direkt efter var det scenrep med Michael Sandwick-steppen. Lite svårt var det, eftersom jag inte stod på min vanliga plats... Men jag kikade lite på de som stod framför mig, och då gick det bra ;)
Sen stack hela gänget till Fältöversten. Vi kollade i lite olika affärer och gick till ICA och handlade lunchmat + godis.
           
Fr. vänster: Elin bakom en bröllopsballong, Mirre med solbrillor, Elin med solbrillor, Julia på BR, Skrivtavla på BR ;)

Vi träffade Sannis också, hon var lika gullig och flummig som vanligt ;) Sen var det dags att fixa sig till en docka inför föreställningen. Och locka håret, korkskruvar blev det visst också. Fint. Alla var så söta i sina dockklänningar, tyllkjolar och rosiga kinder <3 Vi övade finalen en gång . Sommartider. Sen satte vi oss på balkongen och väntade på att det skulle börja. Pirrigt i min mage var det, kan jag säga. Vi tittade från balkongen när det fylldes på med publik i salongen. Och sen började det. När det var vår tur var jag vääldigt pirrig, minst tusen fjärilar i magen. När man står i kulissen precis innan man ska ut på scenen, då känns det verkligen som om man är inuti en stor bubbla, det är overkligt. Sen, när man går ut på scenen.. Åh, jag älskar det! Publiken, strålkastarna, alla glada människor som dansar bredvid en, man kan inte göra annat än att stråla! Så det gjorde vi. Strålade. Efter numret spang vi alla upp till logen och bytte om till våra andra steppkläder. Keps och co. ;) Jag hann nästan inte bli nervös, det gick så fort imellan. Den andra dansen gick också jättebra, fast jag inte stod på min rätta plats.

           
Fr. vänster: Sofia och Elin fixar sig, Jag som är pirrig, En docka, Tre dockor, Tre dockor igen ;) 

Efter föreställningen gick alla ut för att leta efter sina föräldrar och alla som hade tittat på dem. Fast mamma och pappa skulle ju kolla på nästa uppvisning. Men jag gick ut ändå. Sen var det bara att ladda om. På med dockkläderna, på med steppskorna, säga "lycka till" till alla. Ni vet, allt sånt som hör till. Mamma och pappa satt i publiken den här gången och det gick jättebra! Något litet fel kanske, men vad gör det om hundra år? Finalen, juste. Sommartider, alla stod och hoppade på scenen samtidigt som värsta konserten. Härligt. <3
Syrran var ju med också, steppsystrar säger jag bara ;)
Efter det gick alla ut igen, jag fick massa fina blommor och saker. TACK! När jag kom hem var jag så trött, somnade visst nästan i soffan. 
Och då var det ändå en härlig dag kvar. 
Julias pappa och hämtade mig med bilen och sen bar det av till Maxim igen! Baletten stod på tur. Vi övade ett par gånger på scenen, några gånger med steppen också. Det gick bra det. Sen träffade vi alla i jazz&show-gruppen och trixade lite med våra paraplyer. Tejpade och så. Pratade lite med Marcus också, han hade ju inte så många att vara med. Sen var det övning med Adrienne-dansen (Jazz&showen) och det gick också bra, haha ;)
Innan föreställningen gick alla till McDonald's och köpte lite mat, man blir ju faktiskt ganska hungrig. Sen satt man där och var pirrig igen. Men det är minsann ett härligt pirr <3 Alla danser gick bra, lite fel här och var men men...

image227
Några otroligt coola människor ;)

Sista föreställningen. Vi hade bara balettdansen, så vi satt och tittade på balkongen och behövde inte springa bakom scenen hela tiden och byta kläder, haha. Det gick väldigt bra, sista gången liksom. Dansade som en galning till Sommertider för sista gången, men nästa helg kommer det bli minst lika kul med Showcase!

  
Fr. vänster: Julia och jag med balettkläderna, Jag. Snygga? *Host*

Tack så jättemycket för de här två dagarna, det har varit SÅ kul att vara med er allihopa! Några ses ju på Kungsan den 26 maj, då blir det dans igen för hela slanten! Det var allt jag hade att säga om detta.

JAG ÄLSKAR DANS. <3





En knapp

Min fina, fina blå dockklänning har tappat en liten blå knapp. Och jag som ska dansa i den nu. Jag får dansa utan en knapp, helt enkelt. Och laga den sen.

Bara för att den var fin <3

image150
Elin, ta det som en komplimang att jag snodde denna bild av dig. <3 Det var väldigt fint att du gjorde den svartvit och lite suddig där nere.
Allihopa, kika in på min fina vän Elins blogg:
joupsan.blogg.se

Dans, dans, dans

Okej. Det är dansuppvisning i helgen! Det är sjukt, man har längtat hela året och nu är det bara en dag kvar!

Lördag den 17 maj: 
Dockdansen
- Blå klänning
- Tyllkjol
- Vita strumpbyxor
- Vit blus
- Steppskorna
- Vitt sidenband (Till håret och midjan)

Michael Sandwick-steppen
- Steppskorna
- Baggy jeans
- Vitt linne
- Keps
- Svarta strumpor

Söndag den 18 maj:
Michael Sandwick-steppen
(Se ovan)

Jazz&Showen
- Svart t-shirt
- Svarta shorts
- Svarta leggings
- Rosa leggings
- Svarta strumpor
- Dansskorna
- Rosa hårband/diadem

Baletten
- Balettskorna
- Mörkblå balettdräkt
- Vita trikåer
- Vit kjol
- Hårsaker

Okej, jag tror det var alla kläder till den här helgen... Waa, önska oss lycka till! <3


Den tolfte maj tvåtusenåtta

GRATTIS TILL ANNA SOM FYLLER 12 ÅR IDAG, HOPPAS DU FÅR EN TOPPENDAG! <3

Sorry för lite dålig uppdatering i helgen, men ni kanske fattar varför? VÄDRET! Det har verkligen varit sjukt varmt och härligt. Nu har vi elevens val i skolan, ganska så kul. Vi åkte till Stockholm City (Ni vet, tidningen man kan få gratis på tunnelbanan) och lyssnade på en gubbe som pratade. En stor bild på Björn Gustafsson täckte en vägg också minsann. ;) Och en på Carola. Det var inte det roligate jag gjort, kan jag säga...
Snart sticker jag till dansen som vanligt. Balett, sista gången var det visst idag. Lite sorgligt är det allt, men danuppvisningen närmar sig så himla mycket nu, OCH DET KOMMER BLI SÅ KUL! <3
Och jag fyller år om 10 dagar. ;)

Puss

Färgglatt

En till härlig solig dag var det minsann! Ingen SO hade vi heller, så mina vänner och jag solade lite på skolgården istället, härligt härligt. Vi hade musik idag, och vi tittade på Sweeny Todd, för nån hade den med sig. Läraren tyckte att det var en bra idé tydligen, eftersom den är en musikal som bekant. Vi hann inte kolla så länge, men jag vet inte om jag gillar den. Känns så ofärgglad, bara svart, vitt, grått och blått. Världen är ju mycket mer färgglad än så! Speciellt på våren också. Ikväll är det träff med konfagruppen också, det är skoj det. 

image214
Färgglatt! Jag (Med röda skor) och min kära vän Elinor <3 

One day

Tre skoldagar kvar till helgen...
Idag var en vanlig dag i skolan. Först hade vi booktalk på Holes, det gick sådär eftersom det gick så snabbt! Jag hann inte säga så mycket. Sen var det svenska, alla fick berätta lite om sin prao och det var ju ganska skoj att höra vad de andra hade haft för sig. Matte hade vi sen. Matte är ganska svårt tycker jag faktiskt, speciellt nu när vi håller på med två kapitel samtidigt. Sen var det lunch och efter hade vi visst NO. Fast ingen lärare kom, så efter en kvart gick vi in själva och jobbade. Fast jag, Agnes och Julia roade oss med att sjunga låtar baklänges istället. Det var skoj! När skolan var slut gick jag och Sofia hem till Agnes och pluggade. Utomhus. <3 Det var lite kallt, men det gjorde inte så mycket. Vi bakade en sockerkaka också, med hallon i. Och gjorde smoothie med samma smak. Gott var det! Vi käkade upp den och efter en stund gick jag hem. Och nu sitter jag här. Jag måste fråga pappa om ett svårt mattetal som jag inte fattar... (Julia, vi hade visst fel på fråga 13...)
Imorgon är det dansen som gäller. Jag måste verkligen lära mig jazz&show-dansen ordentligt nu, annars kommer det inte bli så bra. På med illrosa leggings och ett ihoptejpat paraply.
PUSS.


En sista dag innan skolan börjar igen

Det är så himla fint väder ute idag! Soligt och varmt och jätteskönt. Synd att man måste läsa i dumma dumma Holes-boken i stället för att bara ta det lugnt i solen. Imogron är det skola som vanligt igen. Känner verkligen inte för det, men det är bara en vecka ju, sen är det elevens val. OCH MAXIM. <3
Jag måste verkligen läsa ut den, har ca 30 sidor kvar, men det går fort. Hoppas jag. 
Nej, mina vänner, nu måste jag ut i trädgården och läsa och lyssna på Jason Mraz. <3



Kram.
Rebecca <3




 


Blommor


Blommor i vår trädgård.


Här kommer vi bada i sommar <3

Swimming Pool
Finaste poolen jag nånsin sett. Där kommer vi bada i Thailand och ha det bäst i sommar ... 

En regnig fredag

Hej allihopa.
Idag var jag och mami i Solna centrum och shoppade lite saker till bl.a. min lilla vän Anna som fyller år den tolfte. Det blev några saker till mig också ;) Vissa saker fick jag inte nu, utan ska få dem på min födelsedag, så de ska jag försöka glömma... Vissa saker fick jag faktiskt se, en parfym, en svart t-shirt och en vit blus till dansen. Sen åt vi sushi och åkte hem.
Sen träffade jag Jull och vi pluggade lite. Inte kul mina vänner, inte alls kul. Vi tröttnade ganska snabbt och gick på en promenad i stället. I regnet. 

 
     

Danskväll



So you think you can dance-gänget. Ikväll blir det mys med Julia framför detta underbara dansprogram <3

Maj

Det är min månad.