Shopping

Wii, jag chattar med Julia nu! Det ar extra kul nu nar jag ar utomlands och allt, hehe. Men allt star ju pa Tjeckiska, sa istallet for Rebecca sager sa star det Rebecca øiká. Kul va?

Igar akte jag, mamma, Filippa, mormor och Daniela till ett kopcentrum och shoppade lite - eller det blev ganska mycket for mig, hehe. Jag kopte:

- Ett gult och vitt linne med fickor - Zara
- En gul och vitrandig t-shirt - Zara
- En gra t-shirt med vita prickar - NewYorker
- Ett par jeansshorts - NewYorker
- En bla vaska - Reserved

Det var det jag kopte.

Ha det bra,
Rebecca

Filippa ar bast i varlden - Filippa ville att jag skulle skriva det som rubrik, sa nu far det sta sa...

 Ah, vad sur jag blir... Jag hade skrivit att langt inlagg om massor med intressanta saker, och sa klickar jag bort det! Irriternade.
Men i allafall, annars ar det superbra har nere, men jag saknar kompisarna och pappa saklart. Idag ska mamma, Filippa, mormor och jag aka till en liten stad i narheten och titta lite. Roligt, roligt. Det finns jattemanga sma ministader har i Tjeckien, dom ar sa gulliga...
Igar fick vi pannkakor till frukost som Babi, gammelmormor, lagade till oss. Hon ar sa snall och lagar varldens godaste mat! - Mamma lagar ocksa varldens godaste mat, haha.

Imorgon ska vi kanske ta bussen in till Prag och shoppa, eller mammas kusin Daniela kanske kan skjutsa oss in dit. Annars far vi ta bussen.

Hoppas alla har det bra dar hemma. Sta ut, Julia, det kommer nog hem nagon snart... Inte jag, men nagon annan.  :)

Pussochkram,
Rebecca


Tjeckien

Heej, jag har inte skrivit pa ett tag nu igen... Men jag ar i Tjeckien nu och halsar pa min slakt. har ar det sommar, till skillnad fran hemma, dar det regnar typ hela tiden, haha. Vi bor hos min gammelmormor i en lagenhet utanfor Prag.
 Igar var vi hos mammas farbror och hans flickvan pa grillparty. Det var roligt, fisken som han grillade hade han fiskat sjalv, coolt. Mammas kusin, Jana var ocksa dar och han har en hund som ar jatteliten och jattesot, jag vet inte vad rasen heter, men den var superliten. Kanske Yorkshire nanting, men jag vet inte riktigt. Gullig var den allafall.
 Idag kommer mammas andra kusin Daniela och hennes mamma och halsar pa. Det blir roligt, men det ar lite jobbigt att inte kunna prata med dem, alla kan ju bara tjeckiska har, men jag och Filippa kan typ bara saga Hej och Tack far maten, haha.

Just nu sitter jag vid en till av mammas manga kusiners dator som vi kunde fa lana nar vi ville, och skriver. Han jobbar med datorer och dataskarmen ar ungefar lika stor som varan tv... Men tangentbordet ar lite konstigt som ni kanske marker, haha. 

I veckan ska vi nog aka in till Prag och shoppa lite. Det finns en jattebra affar dar, hoppas jag hittar nagot fint.

Tyvarr kan jag inte lagga ut nagra bilder medan jag ar har, men det kanske kommer nar jag har kommit hem.  

Ha det bra,
Rebecca






Nu sticker jag, hejdå!

Idag åker jag! Hejdå allihopa! Jag kommer visserligen inte vara borta så himla länge, men ingen kan nå mig på mobilen, den är hemma.. Bara så alla vet det, så kan ingen ringa till min mobil eller sms:a mig, för jag har mobilpaus i 3 dagar, haha. Men jag kommer tillbaka 17 juli.

Ha det bra,
Rebecca

Hemma igen

Ja, först vill jag bara säga att jag inte skrivit så mycket för att jag har varit i Spanien.. Glömde kanske kskriva det på bloggen, men så var det! Hur härligt som helst, varmt och soliga nästan varje dag. Kusin-Elias var också där, han var supergullig! Har tyvärr inga bilder därifrån nu, men det kanske kommer när jag har lärt mig hur man laddar in bilder till datorn från min mobil ;)

Men det är skönt att vara hemma igen, bara att vädret är riktigt dåligt! inte kan man bada här, inte... Igår var jag med Julia, det var roligt att träffa henne igen. Jag pratade med Jossa i telefon också, det blev ganska länge... ;)
Måste prata med Agnes och Sofia innan jag blir galen av längtan, haha. Ne, men Agnes och jag måste ju gå på Harry Potter och Fenixorden tillsammans!

Men först:
KRYSSNING!
På söndag ska hela familjen på en kryssning till Helsingfors! Pappa jobbar ju nästan hela sommaren, men han kunde ta ledigt några dagar, så då tänkte vi göra något kul när han hade semester. Vi ska åka med Silja Serenade och den är fett stor! Det finns massa restauranger, pooler, lekrum (tjoho) spa, shoppinggator, dator, playstation och massa annat! Det ska bli väldigt kul, det är ju första gången också..

image37

Ha det bra alla,
Rebecca <3