Tandläkaren + Sova över

Hejsan! Idag ska jag till tandläkaren. Nej, jag har inget hål eller så, jag ska bara göra en vanlig undersökning som man gör en gång om året. Sen ska jag vara med Elin, Julia och Agnes, vi ska sova över. Skoj att Agnes kunde vara med också ;) Nu ska jag gå och duscha och fixa mig lite. Jag ringer er tjejer när jag är klar hos tandläkaren.

Puss & Kram


Tisdag med tjejorna

Igår var jag med Jossa och Julia. Det var skojigt, vi sjöng singstar hemma hos Jossa och hos Julia kollade vi på Top model, hyrde vi två filmer som de skulle se på kvällen (De skulle ju sova över) gjorde en dans till Carolas "Sanna vänner" och kollade på Gossip girl. Dansen blev rolig, vi satte upp två tofsar och dansade, haha. Här kommer lite bilder från dagen.


                       

Tisdag

Jag känner jag mig faktiskt bättre idag! Jag har fortfarande lite ont i halsen, men jag hoppas att det går över på dagen. Igår var det tevemys. Jag kollade på Anna Pihl (Det är faktiskt jättebra, varför kollar ingen på det?) och sen American Idol. Juste, hörde nyss på radion att den svenska idoljuryn (Daniel, Peter och Kishti) inte skulle vara jury nästa säsong i Idol. Det skulle också bli massa förändringar i programmet... Undrar vilka den nya juryn blir....
Jag kanske ska vara med Julia och Jossa en stund idag, men jag tror inte att jag orkar sova över idag, är ju
fortfarande inte helt frisk.




Vårtecken! Såg denna blomma för några dagar sen, våren är på väg!

Ha det bra,
Rebecca

Darin vs Leona Lewis







Leona Lewis har gjort en cover på Darins Homeless. Ganska coolt, tycker jag. Fast Darin version är SÅKLART bättre!  <3

Bra för halsen



     

Bafucin
Kamomillte med honung
Apelsin
Banan
Apelsinbitar med kanel



Godmorgon

Då var det måndag igen - men jag ska inte till skolan för jag har loooov! Men tyvärr mår jag inte så mycket bättre, har fortfarande ont i halsen.. Sitter här vid datorn och tittar ut genom fönstret, det ser så varmt ut idag, solen skiner och inte ett moln så långt ögat kan nå ;) Egentligen vill jag gå ut på en promenad eller så, men det är nog ingen bra idé tror jag... Jag får sitta här inne och dricka massa koppar te med honung istället.

Puss och kram,
Rebecca

Sjuk

Hejsan allihopa.
Nu har jag Sportlov, det är fett skönt - men jag är sjuk. Inte så kul. Åh, typiskt att man ska bli det på lovet. Egentligen skulle jag, Julia och Elin sova över, men när jag vaknade imorse kunde jag knappt svälja... Jobbigt. Igår var jag och Filippa hos farmor. Det var mysigt, vi bakade indiska bröd (Puri tror jag att det hette) som blev jättegoda. Men det var fett svårt att göra de. Man skulle fritera dem i olja, och sen när "degen" började bubbla skulle man trycka på bubblorna så att brödet "blåstes upp". Haha, det är lite svårt att förklara, men det blev gott. Sen åkte vi till filminstitutet och kollade på en indisk film. Farmor gillar indiska filmer, men den var bra, så det var roligt.
Idag har jag inte gjort så mycket, bara kollade lite på film och sånt.

Ha det bra,
Rebecca

Snart ska den bli min!

Mesta nog spara lite till, men sen ska jag köpa dig...
Dell inspiron 1525


Besökarrekord!

Ojojoj! När jag kikade in på statistik idag såg jag att jag hade 127 unika besökare en dag! Rekord, oj jag visste inte att så många hade kolla på min blogg ;)


2 dagar till lovet

Hej alla!

Nu sitter jag här i pyjamas och min mysiga morgonrock vid datan. Idag i skolan hade vi företagspresentationerna. Jag, Sofia och Agnes presenaterade Sony BMG som vi var på igår. Det var SÅ COOLT där, massa guld och platinaskivor på väggarna, massor med affischer överallt. Tack så jättemycket snälla Nina för att vi fick komma och kolla hur ni hade det <3
Presentationen gick super fast jag var lite nervös som alltid. Jag fick MVG! Imorgon ska vi få tillbaka matteprovet om Aglebra, åh det gick dåligt på det provet... Vill inte få tillbaka det.
Vi har anställningintervju imorgon också: "Hej jag heter Rebecca och är fjorton år. Jag är väldigt utåtriktad och gillar nya utmaningar. Om ni väljer mig till det här jobbet kommer ni inte att ångra er blablabla" Jag kommer inte tala sanning ;)
Dansen var superkul idag! Vi fick börja med käpparna som vi ska ha på föreställningarna i maj, MAXIM! Det var så kul, fast det gick väldigt fort!
Juste, vi ska ha Conny på steppen imorgon... Det är jobbigt, jag KAN inte hålla mig för skratt när vi har honom som vikarie, han gör så knäppa och roliga saker hela tiden. Jag kan nästan inte kolla på honom och absolut inte på Julia, haha.
OM bara två dagar är det Sportlov, jag längtar...

       
Agnes, Rebecca och Sofia (Bakom kameran) på väg till Sony BMG


Ha det bra,
Rebecca


Min måndag

Hejsan!
Kom just hem från V-by. Nu har jag fixat alla lappar som har med praoen att göra, så nu behöver jag inte åka till Indiska varenda dag, hihi.
Projektet fortsätter, idag skulle vi förbereda oss för en anställningsintervju som vi tydligen ska ha på torsdag. Sen gick vi en promenad runt kyrksjön. Det är ungefär vad jag har gjort idag. Imorgon ska jag, Agnes och Sofia till Sony BMG! Det ska bli jättekul, jag längtar. Vi behöver inte gå till skolan ens, bara till stället man ska på studiebesök ;)
Snart ska jag till baletten, ska bli skoj.
Nu ska jag kolla på Andra Avenyn på datorn och äta en passionsfrukt.

 

puss & kram

Vårpromenad med J

Julia gick nyss hem från mig, det var trevligt med lite sällskap idag. I förmiddags var jag, Julia och Agnes i kyrkan. Jag fick lite bråttom, eftersom jag trodde att vi inte skulle dit idag, men det skulle vi visst... Det var lagom kul kul i kyrkan.. hehe, ne det var inte så jättekul, men vad gör man inte?!
Efter kyrkan gick jag och Julia till mig. Vi spelade in en liten stumfilm på Julias mobil, den blev fett bra, haha ;) Sen gick vi ut på en liten vårpromenad, det var ju ganska varmt idag, 8 grader tror jag. Det var skönt att inte frysa, som jag alltid gör på vintern. Här kommer lite bilder från promenaden:

                        

image139

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!


Och här sitter jag vid datorn...

Hej alla, jag kom hem från dansen för ett tag sen. Kul som vanligt, men det är så jobbigt, vi gjorde nämligen massa styrka... Nu har jag stretchat lite, duschat och ätit middag. Det är så skönt i skolan nu, inget jobbigt alls. De flesta letar prao som galningar nu, men jag och mina söta vänner har ju redan klarat av det så vi får bara ta det lugnt och läsa på lektionerna ;)
Vi ska göra en presentation om ett företag, i tre-grupper. Jag, Agnes och Sofia är tillsammans, och vi ringde till Sony BMG, ett skivbolag. De sa ja direkt, så vi ska dit på tisdag kl 13.00 på studiebesök! Det ska faktiskt bli jättekul, jag längtar lite..
Imogron äe det ALLA HJÄRTANS DAG.  Det är mysigt det, jag får väl hitta nåt rött i min garderob eller några hjärt-smycken, hihi.

Ha det bra,
Rebecca


Monday

Måndag igen, ny vecka. Jag kom precis hem från skolan, vi har ju projektvecka nu. Inga läxor. Inga prov. Det ska bli så skönt att kunna göra vad man vill efter skolan. Vi började ju 9.45 idag, härligt att kunna sova lite längre och göra sig iordning i lung och ro. Alla skulle samlas i miniaulan och lärarna pratade om vad projektet handlade om:
Yrken och framtid.
Sen fick vi gissa vad alla lärare hade jobbat som innan de blev lärare. Det var faktiskt jättekul, även fast det inte gick så himlans bra för mig och Julia, hehe. Vi fick en liten bok också, den var faktiskt fin. Den handlade om hur man söker jobb, hur man ska förbereda sig och lite sånt. 
Efter lunchen, som var ganska god faktiskt, hade vi matteprov (Enda provet på två veckor!) på Algebra och ekvationer. Det var SÅ svårt. Det var en uppgift som var jättesvår, jag satt med den i typ en halvtimme och bara stirrade på talen. Men jag löste den tillslut. Hoppas jag. Men åh, jag känner mig så osäker på alla talen, kommer säkert få sänkt betyg eller nåt...
Snart ska jag åka iväg till dansen. Balett idag, ska bli kul.
Jag ska nog kolla på Andra Avenyn nu, jag hinner inte ikväll (Det är ju Anna Pihl!) och inte imogron heller (Gossip Girl!)
Kram,
Rebecca


<3

NU HAR VI BOKAT EN RESA TILL BANGKOK OCH TAIWAN I SOMMAR! KOMMER BLI SÅ HÄRLIGT!

Vill ha vår

image135

Jag har fixat prao!

Hejsan! Nu har jag fixat en praoplsts! Det var ett tag sen nu, i onsdags, men jag måste skriva lite om det här på bloggen:

När: Vecka 17-18
Var: Vällingby, Indiska
Börjar: 9.00
Lunch: En timme
Slutar: 16.00 

Home


Dagens

Dagens outfit: Rosa tröja, svart kofta och mörkblå jeans
Dagens låt: I believe
Dagens dusch: Ikväll
Dagens frisyr: Ful knut
Dagens smink: Inget
Dagens händelse: Än så länge? Jag har en ny tröja på mig
Dagens planer: Vara hemma och mysa
Dagens vill ha: Nya jeans
Dagens saknad: Mormor
Dagens drog: Tar fortfarande inte droger...
Dagens tråkigaste: Inget
Dagens roligaste: Det är lördag!
Dagens finaste: Nya tröjan
Dagens måste: Kolla Mello
Dagens dricka: Pago
Dagens köp: Inget än så länge
Dagens mat: Macka och te (Frukost)
Dagens sjuka: Helt frisk
Dagens kärlek: Syster
Dagens mående: Super

Godmorgon

Nu är det lördag! Det är så himla skönt, vi har inga läxor på tre långa veckor. Först har vi projektveckor (Två stycken!) och sen är det sportlov. Härligt, härligt. Vi har ju ett matteprov på måndag - Algebra och ekvationer - men det är nog det enda.
Idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt. Kanske skulle vi handla lite, men jag vet inte. Ikväll är mamma och pappa borta, så jag ska vara hemma och Filippa och Anna och kolla på Melodifestivalen ;) Det är så det enda man kan kolla på när man har skogsteve.. Men det ska väl bli mysigt hoppas jag. Vi får ladda upp med godis och annat gott!


Romme '08

Heej! Idag tänkte jag berätta lite om resan till Romme i måndags. Först måste jag bara säga: Hörni tjejer, det var SÅ mysigt, måste göra om <3
Agnes kom till mig kl 06.00 på morgonen, då gick vi till bussanra som stod utanför skolan. Där träffade vi Julia och Sofia som var på superbra humör! Jag och Sofia lämnade hennes skidgrejer medan Agnes och Julia tog platser i bussen. Resan tog ca 3 timmar, och då kollade vi på filmen "American wedding". Den var sådär. När vi kom fram fick vi stå i en jättelång kö (Vi stod typ sist!) för att hyra skidorna. Vi såg några roligt människor, till exempel "Leopardmannen" som hade en leopardpäls och öronmuffar, haha. När vi fått våra grejer var det dags att ge sig ut i backen! Wihi, det var verkligen jättehärligt! Det var jättefint i Romme, jättefint väder ;) Visst var man lite ringrostig, men efter några åk gick det jättebra, det var så kul. Vi åkte sittliften, knappliften, och ankarliften. Jag tror nästan att vi åkte de flesta backarna. Efter ett tag tog vi en paus och åt lunch. Det är alltid extra gott med matsäck, tycker jag, hihi. Efter lunchen åkte vi som galningar hela tiden utan stopp. Vi åkte till och med några svarta backar, fast vi lurade Julia att de var röda! Vi träffade Elinor och Thilde också, och åkte lite med dem. Klockan 4 gick bussen tillbaka. Det var så skönt att sätta på sig sina vanliga skor igen! På vägen hem var alla trötta, men vi var mobilnördar och smsade typ hela tiden, hehe ;)
Det var Så himla kul, älska Romme.




                                



Romme

Imorgon är det Romme som gäller! Det ska bli jättekul, men vi måsta vara i skolan senast 06.20. Härligt. Men det gör inget, det kommer bli så kul. Längtar jättemycket!