Klädproblem...

Men gud, vad ska jag ha på mig?? ÅÅh, det här hatar jag, man har en massa kläder som är "för fina" för att ha i skolan, men när man väl ska på fest vet mad äldrig vad jag ska ha för kläder... *HATA*
Det känns som om alla har superfina kläder, och värsta stora garderoben, men vad har jag då? Nada.
Jaja, får väl rota fram något som ligger längst inne i garderoben...

Hejdå


Lista

Här kommer en liten lista som jag hittade


Kläder
Vad har du på dig idag:
Ett par blåa jeans, en skoltröja, en svart t-shirt, och så underkläder såklart ;)
Vad använder du just nu för skor: Mina blåvita ballerinaskor från förra året
Favoritfärg på kläder: Rosa, gult

Senaste person som

Sov i din säng:
Jag
Du pratade med: Mamma
Du delade en drink med: Ehe...
Du gick på bio med: Mormor och Filippa
Du gick på stan med: Mamma
Skällde på dig: Det blir mamma det med... ;)

Senaste
Låt du hörde:
Nån konstig låt på p3, eller nåt
Film du såg: Detta är lite pinsamt, men High School Musical (Sluta mobbas)
Mat du åt: Pizza
Kram: Filippa tror jag
Puss: Vet inte...
Tanken: När ringer de?
Känslan: Ganska glad
Glädje: När jag hittade den här listan ;) 
Dröm: Kommer ärligt talat inte ihåg 
Personen du pratade i telefon med: Mamma
Gången du sov: Under natten (?)

Personen du fick sms av: Elinor
Saken du köpte: En glass :D


PartyParty

Längtar tills ikväll! Det kommer bli toppen på Sofias fest! Synd bara att inte Ella och Viveka kunde komma... Men det blir säkertroligt utan dem, alltså, inte för att vara taskig mot dem eller så...  Äsch, det där lät lite konstigt. ;) Det kommer bli superkul!
Kolla in denna tårta, ser den inte smaskig ut?

Mamma och pappa är på IKEA, och ska köpa lite nya saker till mitt rum nere i källaren! Bland annat en ny säng och ett skrivbord. Jag kunde tyvärr inte följa med, eftersom jag har fullt upp i mitt liv för tillfället (Jag ska till Vällingby)
Så just nu har jag ingen säng... Jag hoppas kunna sova i mitt nya rum i natt! <3

Vi ses,
Rebecca


Systrar I Shorts (Detta kan likna ett par shorts, om man har lite fantasi --->) EI

Tralalala. Nu har jag varit inne på Systrar i Shorts, Andra sommaren (Hemsidan)! Det ska bli roligt att börja vara inne på hemsidan igen!  Hoppas den här sommaren blir lite mer lyckad än den förra.. ;) Ååh, det kommer bli så roligt, om vi ska till Svartlöga, som vi gjorde förra sommaren, fast med Julias land!
Det här kommer bli den bästa sommaren, eller hur tjejor?! <3



 
Ha det bra
Rebecca  ?


KONSERTEN

Japp, då var det dags att skriva lite då. Alltså, jag hinner typ inte skriva något i min lilla blogg, jag har fullt upp hela dagarna! Men jag ska i allafall försöka berätta lite om vad som har hänt i mitt liv ;)

DARINKONSERTEN
Woow, jag blir helt... pirrig varenda gång jag tänker på det! Det var bäst, helt... det GÅR inte att förklara, det kommer bara låta helt knäppt. Darindarindarin, han är bara helt otrolig, helt fantastisk, helt underbar! <3 Vi stod i kö från klockan 2 på dagen, och efter några timmar - när klockan var halv 6 - var det insläpp.
Vi hade väldigt mycket tur, så vi kom på andra raden! Oooo, det var så himla roligt! När han kom ut på scenen fick man värsta kicken, och han ba sjöng då himla fint och dansade så bra och allt var bäst!
Vi stod liksom lite på ena kanten, och när han gick till "våran" sida av scenen, och kom så himla nära, det var så cooolt! Jag tror att han tittade på mig en gång, haha!
Åååh, jag kan orkar tyvärr inte skriva så noga om varenda detalj, men hoppas alla fattar hur bra det var <3




Men nu ska jag skriva om något annat.
Det var roligt på dansen igår. När vi skulle sjunga "Amazing" var vi inte så jättebra, tyckte lärarna, så Lottie, dansläraren, sa så här:
 - Har ni nån gång sett Darin sjunga en ballad? Så ska ni sjunga!
Alla ba: Ja. 
Jag ba: JAA!
Alla: Men asså Darin suger, han är fett dålig, och blablabla, *hatahata*
Jag: *älskaälska*
Lottie märkte nog det för hon ba: Rebecca, du får gå kvar i den här gruppen även fast du gillar Darin.
Hehe, det var lite smått pinsamt...

Så, det var lite...
Hejdå
Rebecca

!

♥IMORGON SMÄLLER DET!!!♥


Blandat snack

 Hej alla! Jag har inte varit inne på ett tag nu, så det har inte blivit av att jag skrivit så mycket... Men nu kommer då en liten uppdatering av vad jag håller på med. Egentligen har det faktiskt inte hänt så jättemycket förutom att det bara är 3 dagar kvar till konserten nu!! Woow alltså, det kommer att bli så himla, himla, himla rooligt! - Måste ha mina lyckotrosor då!!  ;) <3
Snart ska jag gå till pianot, vi spelar en jättefin låt som heter Sommarsång. Den är fin, men svår. Vi måste redan börja öva till uppvisningen... Samma sak med dansen, det känns faktiskt som om det börjar närma sig, det är ju inte så superlångt kvar till Kristi Himmlesfärd.. Eller joo...
Vi ska ha ett NO-prov nästa vecka!! Och jag som typ inte fattar ett smack av joner, elektronparbindning, atomnummer, H2O, koldioxid, bläbläblä! Det är verkligen typiskt Peter att sätta in en fråga som inte ens hör till ämnet, och ba:
- Men det här skulle ju alla kunna!
Jobbigt alltså...
Men nu ska jag vara med Agnes och Sofia en liten stund innan pianot (Och det är fortfarande ljust ute!!!)

Kram
®©


Filippa som Paris Hilton

Nu är det helg igen! Härligt att slippa skolan i några dagar. Igår var jag med Julia innan dansen - Som vanligt - och vi gjorde Extreme Makeover på min lilla, gulliga syster: Filippa! Det var ganska kul, hon blev som värst lilla "Mini Paris Hilton. Kolla in ett litet smakprov från bilderna vi tog:

               

Hehe, väldigt het! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, Filippa fyller ju år imorgon, så familjen Olofsson/Wassenius ska komma på "En dag tidig födelsedagsmiddag".  Jag har hjälpt mamma lite grann med att fixa middagen. Men jag måste bara berätta en kul grej som vi fick göra på dansen igår. Vi fick dansa värsta "afrika-dansen" det var superkul!
Nu ska jag gå och göra nåt,

Hejdå.


Kom nu vår!

Nu är jag verkligen trött på det här jobbiga, fula, blöta, trista vädret! Nu tycker jag faktiskt att det ska bli vår! Så fort snön har smält, så blir det  något knäppt höstväder! Typ regn! Faktiskt tycker jag att detta borde få ett slut. Så, nu har jag sagt det, är det ingen som håller med mig?
Därför lägger jag in en liten fin vårbild, så alla som är trötta på vintern kan titta på (Och alla andra)


Spring


Men jag var ju på stepp idag. Fatta att det bara var 3 personer om man räknar med mig! Jag tycker lite synd om Elin, hon fick dansa själv  med Sandra tills Julia och jag kom inspringande från skolan. Det känns lite synd att vi missar en halv lektion, men det var ju sista gången på Hemkunskapen, så nu kommer vi komma i tid!
Sanrt ska jag gå till pianot, det ska bli kul som vanligt! Kerstin är verkligen så himla snäll, hoppas vi får börja i den nya boken, Tema Tangent 2...
Nu ska jag öva lite mer på pianot, vi ses

Ha det bra,
Rebecca        <3

Yes!

197992-2

Nuuu vet jag hur man ska göra! Det var ju superlätt att fixa in bilder, hehe ;) Här ovanför ser ni då en finfin bild på DARIN <3   Jaa, jag ville bara testa det där med bilderna...
Puss & Kram

Nya vårlayouten!

Nu har jag en ny layout på min lilla blogg! Den är lite "vårig", och jag vill ha vår nu, så det passade bra, tyckte jag. Det var egentligen Agnes som fixade  allt, så tack så jättejättemycket, kompis <3
Men vi hade det kul idag, Agnes och jag. Vi fixade med Darinboken, det är bara 19 sidor kvar i den! Och hör på det här: Det är bara 12 dagar till konserten!! Woow... Men asså stackars Elinor och alla andra som inte gillar Darin, jag prata om konserten hela tiden. Men det får de stå ut med tills konserten är över... Men då kommer jag ju också att snacka massor... Hehe, slutsats: Om man är kompis med Rebecca får man stå ut med Darinprat, så det så.
Men ååh, vad jobbigt, jag fattar inte hur man fixar bilder på bloggen!! Jättejobbigt, jag kunde det ju en gång, men nu fattar jag inte hur jag gjorde! Agnes visade mig ju hur man gjorde, men jag fattar inte!! Min blogg kommer bli supertrist, för DET FINNS JU INGA BILDER!! Jag har hållt på jättelänge men jag kan inte!! Nej, nu orkar jag inte mer...

Hejdå.

Sista Sportlovsdagen

Nu har mormor åkt hem. Tråkigt, men det var ju kul så länge det varade. I torsdags var jag, mormor och Filippa på bio och såg Natt på museet. Den var faktiskt rätt kul, men eftersom Filippa vad med blev det ju dubbat... På fredagen åkte jag, mamma, mormor och Filippa till Kista galleria och shoppade lite.  Jag köpte en röd klänning från Gina tricot och ett halsband som också var därifrån. Jag fick ju ett presentkort på Gina från mormor så det gäller att passa på!
På lördagen - Igår - Åkte mormor hem på morgonen, men det roliga var inte slut. Jag ringde Julia och hon kom fort som vinden, haha. Vi spelade lite Monopol, gjorde 1000 listor, ritade, köpte godis... Innan jag fortsätter måste jag bara varna alla som läser detta:
Ät inte "Söta katten", "Salta katten" eller "Vinter katten"! Det är det äckligase godiset som finns! Julia och jag testade det, men det vad superäcklig lakrits med typ nån äcklig mint i, så vad ni än gör, köp INTE det!
Så, nu kan jag fortsätta. Julia sov över hos mig, och vi tittade på Andra chansen, käkade godis och hade det mysigt... Eftersom båda är kvällströtta blev det inte så sent, som kanske alla fattar....hehe.
Idag var jag med Julia (Som kanske alla fattar också...) ocg Agnes(Wohoo, superkul att träffa Agnes!) . Vi åkte till Vällingby och köpte gråa linnen och vita hårband till DARINKONSERTEN!! Det är inte alls långt kvar, bara 2 veckor!
När vi kom hem till Agnes - Det var bara jag och Agnes, Julia hade åkt hem, eftersom hon kanske inte tyckte att Darinkonserten är världens intressantaste grej - Fixade vi massor till konserten. Först höll vi på med Darins bok, och sen skrev vi I <3 DARIN på linnet och <3 DARIN <3 på hårbandet. Det blev superfint! (Bara att det stod helt snett på mitt linne, men det ska vi inte skriva om nu... ) Vi köpte till Sofia med, men lite mindre storlek, eftersom hon är lite mindre... Nee, förlåt Soffliz, du är en stor flicka. ;)

Men nu sitter jag här, sista dagen på Sportlovet, det har gått så himla fort! Imorgon är det skola... *suck* Men tur att man har något att se fram emot! (DarinDarinDarin)

Hejdå alla människor,
Kram Rebecca
.