29 augusti

Idag blir det ett kort inlägg, jag måsta nämligen fixa lite med min iPod, och iTunes är helt konstigt, det bara hakar upp sig helt tiden! Idag hände det inte så mycket i skolan, på spanskan frågade jag och Julia om vi fick sitta bredvid varandra, och Susanne bara: Varför då? Julia ba: Eeh, vi kan hjälpa varandra då... Så nu hatar hon nog oss. Ne, men hon blev lite sur. Undrar varför, vi hade ju inte gjort henne något. På matten hann jag iallafall göra alla tal som man skulle, så jag fick ingen läxa.


 

En bild från förra sommaren, när hela familjen cyklade på UTÖ


Saknar dansen

No-provet idag. Jag hoppas att det gick bra, det kändes helt okej, men Peter Bohman krånglar alltid till alla frågor så man inte fattar... Vi hade bara tre alktioner idag, NO, Svenska och Matte. Så nu sitter jag hemma och tar det lungt medan jag väntar på att Agnes ska ringa. Hon slutar tyvärr en timme senare än mig idag, men när hon har slutat ska vi och Sofia fixa till spökrundan på lördag. AJ, jag fick typ ryckningar i mitt ena öga, irriterande.
Idag blåste det jättemycket, jag hade min jacka för första gångan på vääldigt länge. Snart blir det vinter, uuuh.

Men åh, jag längtar till dansen jättemycket! Fast personligen så tycker att det är lite roligare på vårterminen, när vi uppträder på MAXIM.

image54
Dansgruppen <3
Övre raden fr. vänster: Bea, JAG (Ser såklart fullt normal ut!), Rebecca N, Anna
Nedre raden fr. vänster: Michaela, Julia, Olivia, Elin
Liggade: Pia

Detta var då "Lilla showcasegruppen" haha. Alla ser lite roliga ut... XD Bilden kanske ihnte heller är den bästa, mamma tog den ju när vi var på scenen...


Kram kram,
Rebecca


Blandat by Rebecca

Hejsan! Har inte skrivit på några dagar nu, Agnes tycker att jag inte har skrivit på superlänge bara för att hon skriver typ 7 inlägg per dag.. Jag försöker skriva så ofta jag kan.

HELGEN
I helgen var jag med Julia. Det var meningen att vi skulla sova över med Elin också, men hon kunde inte. Men vi hade jättekul ändå.. Allså, jag menar inte att det var roligare UTAN Elin, jag menar bara att det var kulm det är ju alltis kul att vara med Jullan. Allafall, vi bakade äppelkaka med våra trädgårdsäpplen.. Sen bjöd vi Anna, Filippa, mamma och pappa. Supergott. På eftermiddagen cyklade vi hem till Julia med alla min sova-övergrejer, haha. Julia fick ha hela mitt täcke på sin pakethållare! Vi hyrde film på VIDEOFILM STOCKHOLM (Och det var jättejobbigt att cykla dit, det var bara uppförsbacke hela vägen!) Det blev Fame och Step Up - Igen - Dansgalningar som vi är ;)
Step Up slår alla filmer! Ny favoritfilm? På kvällen var vi på kräftskiva på Julias gata. Det var jättekul, men lite pinsamt:

Granne 1: Där är ju Julia!
Granne 2: Jaa, men vem är den där mörka tjejen som hon står med?
Granne 1: Vet inte, henne har jag inte sett förut...

Igår pluggade vi mest NO, vi har ju prov imorgon...

IDAG
Var jag i skolan som vanlig. Tyvärr var Jossa sjuk, men hon sa att hon kommer imorgon. Efter skolan var jag med Agnes och Sofia. Vi pluggade NO, och var jätteduktiga tycker jag :) Sen planerade vi en spökrunda som vi ska göra för småbarnen på lördag. Då är det kräftskiva på gatan! Sofia bor ju inte på samma gata som mig ock Agnes men hon ska ändå vara med och spela spöke, haha.
Nu är jag hemma och mamma har förhört mig på NO:n en sista gång idag. Jag tycker att jag kan det bra nu, jag är inte så himla pirrig... än.

Men Agnes har inte ringt mig om Showcase än! Hon sa att de skulle ringa idag och säga om man hade kommit in eller inte, men hon har inte ringt mig heller! Varje gång telefonen ringen blir jag helt pirrig, fast det inte ens handlar om mig, hehe. Juste, det gick bra för Filippa också, men alla kommer ju in på musikal. De ska ju bara kolla vilken grupp man ska gå i.

Så, nu har jag skrivit ett jättelångt inlägg, lite jobbigt att läsa kanske, man jag behövde skriva av mig lite.

Hejdå.

Lycka till på söndag, tjejer!

Äntligen helg! Det känns som om vi redan har gått i skolan typ en månad fast det bara är en vecka.. Det är verkligen jättejobbigt i skolan redan! Vi ska ha NO-läxförhör på tusen saker redan på tisdag, och det fick vi reda på idag. Dessutom ska vi ha nåt himla G-test i matte nästa vecka. Jag orkar inte, det är så himla jobbigt!
Men nu ska jag inte skriva om sånt..
Agnes ska ju söka in till Showcase på söndag! Hoppas verkligen hon kommer in, det skulle vara så himla roligt om vi gick alla tre ju! Det var så synd om Anges och Jossa som inte kom in förra året, men nu tror jag att Agnes har störra chans eftersom hon har gått på musikal ett år. Filippa ska ju söka till musikal, jag håller såklart tummarna för min syrra också! LYCKA TILL BÅDA TVÅ!
Annars händer det inte så mycker hos mig just nu...
Det blev inte så roligt inlägg den här gången, hoppas det går bra ändå.

Ha det bra,
Rebecca

Gott från Tjeckien

De här sakerna är så himla goda, men det finns inte i Sverige!


Det här är jättegott, det smakar ungefär som Sprite, fast med citronsmak. Gottgott! Och inte nog med det, den är sockerfri!

De här är också sockerfria, men är ändå jättegoda! Det är typ små godisar med apelsinsmak.

Kram,
Rebecca

Pärlor

Vi har så himla mycket fina pärlor nu! Det är jättekul att göra smycken och sånt nu när man har så mycket att välja mellan! Igår gjorde jag en ring till mamma och ett par örhängen till Filippa.


image53

























Fint?

Imorgon: Skolfoto

"Hur ska du se ut på skolfotot?" Ska man le, inte le, le med stängd mun, le med öppen mun, inte le alls? Vill man stå eller sitta? Jag föredrar nog stå, fast om man sitter ner kan man ju sitta lite snyggt i kors med ena benet. Men om man har kjol eller klänning, tänk om den åker upp då! Fotografen sa ju till Julia att hon inte fick sitta med benen i kors förra året... Och hur ska man ha händerna? På ena benet, en hand på varje ben eller helt enkelt ha händerna bakom ryggen? ^^ Det är jobbiga frågor som eleverna får tampas med varenda år enda fram till 9:an.
Man får helt enkelt hoppas att det går bra.

Kram,
Rebecca


Back to school

Tillbaka till skolan igen. Igår var vi bara i skolan i typ en timme, så det var inte så jobbigt. Våran nya mantor heter Rickard och är helt okej. Fast mentorsgruppen är lite...
Idag fick vi reda på våra nya (över) skåp! Mitt skåp har nummer 315. Sen fick vi fadderbarn också. "Mitt" barn heter Emma och är okej. Asså, hon var blyg och sa inte så mycket till mig, men man kommer nog ändå inte vara så mycket med fadderbarnen så, jaja.
Men stackars Andreas! han fick värsta fjortisen som fadder! Tycker faktiskt lite synd om honom..
Juste, vi fick reda på våra nya scheman också. Helt okej utom en sak som INTE var okej! på torsdagar slutar vi 16.00, så jag och Julia kommer nog inte kunna gå på steppen! Alltså, steppen börjar också 4, så vi kommer bara kunna vara med på halva lektionen. Vi måste ringa till Sandra imorgon och prata allvar, eller hur Julia? ^^
Sen fick vi reda på lite saker om UTÖ som alla 8:or ska åka till 5-7 september. Det ska bli jättekul, jag längtar faktiskt lite grann.
Det var nog allt som vi fick göra idag, men imorgon är det hårda bud som gäller: Jobba efter vanliga schemat




En bild från min och Julias lilla utflykt till "berget". De vita skorna tillhör mig ;)

image52


Today

Först måste jag bara säga att Step Up var superbra! Man vill bara dansa när man ser den, förlåt om jag skulle se den med nån av er Agnes och Julia. Jag kan gärna se den igen!
Idag shoppade jag och mamma lite saker till skolstarten. Det blev lite blandat för mig. Två tröjor och två klänningar.
 
Ikväll ska vi träffa Anna och Andreas. Kul, jag har inte träffat de på ett tag, inte Andreas iallafall.
Imorgon börjar skolan också.. Det känns lite hemskt att säga att det ska bli lite kul att komma tillbaka efter lovet. Men det är typ bara kul första veckan, sen vill man ha lov igen. ;) Andreas ska ju börja 6:an imorgon, han är nog pirrig. Det var jag, kommer jag ihåg.

Det här inlägget blev inte så värst roligt, men jag har inte mycket med att skriva.

Kram,
Rebecca

Vad tycks?

Åh, jag fick just ett par örhängen av Filippa! De är jättesöta, vita och turkosa. Vi har ju fått massa pärlor av en på mamma och pappas jobb, så nu har vi jättemycket fina pärlor! Örhängena är ju såklart gjorda av de pärlorna vi fick, och ser ut så här:







 

Idag och igår

Idag har jag inte gjort så mycket... Vi var en stund på Stadium vid Coop forum och köpte lite gympaskor och sånt till Filippa. Själv hittade jag att par mjukisbyxor som jag ska ha på dansen - Längtar så himla mycket tills den börjar - och kanske på gympan i skolan... Usch. Skolan börjar ju i övermorgon.
Filippa och jag ska vara ensamma ikväll. Mamma och pappa ska på middag hos några kompisar till de, så vi stannar hemma. Agnes och Soffliz skulle visst också vara barnvakt idag, haha. Men vi kommer säkert ha det jättemysigt, Filippa och jag. Vi har hyrt STEP UP, åh äntligen får jag se den. Jag vet inte om Filippa vill se den, men hon får stå ut helt enkelt.

Igår var jag på Ung08 i kungsträdgården med Agnes. Det var väldigt roligt fakiskt. Det fanns massa tält som man kunde göra massa saker i. Vi tog en stor SL-tatuering, tog låtar från Sony Ericsson-mobiler och fick en tidning som hette Piraja. Sen köpte vi glass också, jag tog hallonsobet och lakrits. Sen gick vi hem till Agnes och hon hjälpte mig att fixa lite nytt och fint på min blogg. Tack så mycket!


Step Up

Jag vill så gärna se den här filmen! Alla på dansen snackar om den, och till och med några som stod bakom mig i en kö pratade om att den var så himlahimla bra!

image49

Sommarminnen <3

Sommaren är snart slut, så här kommer en tillbakablick från min sommar...


Grönan på nationaldagen, så himla kul, men synd att Jossa inte kunde hänga med...


Kommer ni ihåg, vårat yogaparty! Det var så mysigt med alla ljus!


Spanien! Så himla härligt med poolen...


Spanien igen, Utsikten från balkongen.


Rådmansö. Tur att vi hade fint väder så vi kunde sitta ute!


Rådmansö igen, Filippa och Anna spelar tennis.


Härligt att träffa kompisarna igen. Agnes och Sofia bär på den tunga Icakassen...


Har tyvärr inga bilder från Tjeckien, kommer kanske senare...

Härliga sommar.

R

Vilken slags bloggare är du?

Modebloggare
Modebloggare
Du (tror dig ha) stenkoll på modevärlden. Du älskar att göra ASOS-kollage, har flertalet smycken från KyssJohanna i din ägo, avgudar "Sex And The City" och skulle mer än gärna vilja byta garderob med Olsen-tvillingarna. Du postar ofta bilder på kändisar, "dagens outfit" samt mängder av egobilder och klär dig alltid trendmedvetet - även om du inte alltid känner dig 100%-igt bekväm i kläderna ifråga. Din livsfilosofi är att vill man vara fin får man lida pin.
How do you compare?
Take this test! | Tests from Testriffic

Njaa.. Det stämmer inte så bra tycker jag. Jag kollar inte på Sex and the city och det där med egobilder är inte riktigt mig grej känner jag.


Converse och smällbär

Nu är då alla andra på väg till Sofias land, Svartlöga. Inte jag. Istället får man sitta här hemma och vara deprimerad.. Ne, jag är jätteglad för de andras skull såklart. Igår var jag med Agnes, Sofia och Julia. Vi åkte till Brommaplan och shoppade lite mat till Svartlöga. Sen gick vi till McDonald's och tog en McFlurry. Den är så god, det är lungt godast med smarties... Eller förut när det fanns lakritssmak, då var den så himla god, men nu har de tagit bort den! Jag fattar inte varför! Jag avgudade den ju!
På kvällen träffade vi Jossa som hade kommit hem, det var roligt, men Agnes stod på Sofias "spång" och kanstade smällbär på oss, haha. ;)
 En bra sak ( Man måsta ju vara lite positiv i denna mörka tid, heh ) är att jag har fått ett par converse av mormor! Tack så jättemycket! <3




Kram,
Rebecca

Äntligen hemma ^^

Nu är jag hemma efter 2 härliga veckor i Tjeckien och Malmö... Allt var toppen utom "Den lilla olyckan"... Men nu är jag frisk igen och att är bra! träffade Agnes, Julia och Sofia igår, det var väldigt längesen vi sågs så det var extra kul då. Jag, Agnes och julia åkte till Ängbybadet en stund och hade det skönt - Bara att det blev molnigt när vi kom typ...
Idag kommer Jossa hem! Längtar efter henne jättemycket. Men åh,
JAG KAN INTE FÖLJA MED TILL SVARTLÖGA!
Jag är är himla ledsen, vi som hade bestämt allt och så, och sen kom allt med skulhusen och det ivägen... Typiskt.

Och snart börjar skolan också, ojoj. Det har gått så himla fort...

image38

Skolavslutningen 2007 - Vi hade hela sommarlovet kvar när denna bild togs...

R


Malmo imorgon

Jaha, imorgon ska vi aka hem harifran. Jag kommer inte kunna skriva nagot hos mormor, sa det blir en liten bloggpaus i ca en vecka. Men jag har ju mobilen, sa alla som vill kan na mig.
Det blir kul hos mormor, hoppas vi kan bada lite i havet i Malmo om det ar varmt.  Har inte sa mycket mer att skriva, sa det blir att ganska kort inlagg...

Ha det bra
Rebecca