Gamla dansbilder

Jag kollade lite på gamla bilder, och hittade de här! Kolla vad små vi är! Så himla minismå, det var ju jättelängesen, jag tror det var 2004 eller 2005 (Inte så längesen, när jag tänker efter..)


 image98

 image99


Dagens

Jag gillar inte listor så jättemycket egentligen, men idag kände jag att jag ville göra en.

Dagens Outfit: En röd klänning med svarta tights
Dagens låt: Apologize med Timbaland
Dagens dusch: Idag efter gympan i skolan, om det räknas...
Dagens frisyr: Hästsvans med luggen nere
Dagens smink: Mascasa och lite läppglans
Dagens händelse: Boxningen i skolan
Dagens planer: Dans och piano
Dagens vill ha: En pyamas som jag såg på Topshop för att tag sen, men jag kom och tänka på den idag..;)
Dagens saknad: Kusin-Elias
Dagens drog: Jag tar inte droger
Dagens tråkigaste: Vädret..
Dagens roligaste: Boxningen ;)
Dagens finaste: Elsas gympapåse!
Dagens måste: Sätta på mig varmare kläder, jag fryser så himla mycket
Dagens dricka: Pago
Dagens köp: Ingenting...
Dagens mat: Rester, typ.
Dagens sjuka: Knock on wood.
Dagens kärlek: Familjen
Dagens mående: Lagom

Tisdag

Idag var jag i skolan som vanligt, men vi hade ju projekt. "Växtvärk" heter projektet som vi ska jobba om i två veckor. Nya grupperna har vi börjat med nu också. Våran grupp är ganska bra, faktiskt (För en gångs skull) men Agnes är ju ensam i den andra hemska gruppen. Tycker så synd om dig, Agnes, men hoppas du kan byta... 
Vi kollade på en filma idag, Linas Kvällsbok. Jag har ju sätt den förut, men den var väl bra. Sen skulle vi diskutera i grupper om fimlen, och så kom vi in på hur killar och tjejer är, och då blev det VÄRSTA diskussionen! Det blev typ killarna mot tjejerna, och alla killar ba:
Tjejer sitter bara två och två och dricker te och pratar känslor!
Det var ganska kul, Petra tyckte också det, äntligen nån som pratar på lektionerna, det brukar alltid vara knäpptyst.
Nu är jag hemma, jag chattar lite med Julia <3 Jag har just gjort klart en present till pappa, han fyller år på fredag. Hoppas han blir glad, fast presenten blev lite konstig, hehe.
Fick just veta att Julia inte vet vad Carpe Diem betyder, hon hade aldrig hört det förut, haha. Mystiskt!
Imorgon är det dans, det ska bli kul! Onsdagar är bästa dansdagen, två danser på samma dag! Adrienne är så himla bra <3

Det är Idol idag också. Tjejernas tur... Vet inte vem jag ska heja på än av tjejerna eller killarna, men jag tycker att Knut borde åka ut, han är inte så bra. Gathania är bra tror jag, hon har coolt namn iallfall!



Puss och kram,
Rebecca

0% läxor!

Skönt med helg igen! Vi har inga läxor heller, och de två närmsta veckorna har vi bara projekt = Inga jobbiga lektioner och inga läxor. Filippa och jag är ensamma, mamma och pappa jobbar fast det är helg... Men jag har öppnat förpackningar på ca 150 ramar idag, och sen ska jag hjälpa till att sätta in nån himla text i ramarna som ska finnas i varje badrum på hotellet.
Annars har jag inte så mycket att göra idag, bara vara hemma och ta det lungt, typ. Men min mobil funkar fortfarande inte, jag blir galen snart! Det är faktiskt jättejobbigt att inte den. Men på måndag ska det nya abonnemanget aktiveras (Efter en och en halv vecka!) och då har jag Comviq Kompis!

Det är sol idag också, härligt härligt!


Kära syrra <3


Puss,
Rebecca

STUDIEDAG!

Idag är vi lediga! Det var så himla skönt imorse när man inte behövde gå upp så himla tidigt. Jag ska nog ringa Jossa och Sofia snart, vi skulle plugga lite tillsammans på förmiddagen. Vi har en massa svenskagrejer som ska vara klart imorgon:

- Reflektion kring studieteknik och betyg
- Referat om Utö
- Resereportage om Utö
- Kunna massasaker om August Stringberg
- Kunna massa saker om Naturalismen
- Kunna massa saker om boken Hemsöborna

Allt det måste jag göra idag... Fast jag har redan varit duktig idag och städat mitt rum (Som mamma sa att jag skulle gör men...) Idag är det stepp och piano också. Jag måsta skynda jättemycket från dansen, eftersom påianot börjar samma tid som steppen slutar... Men Kerstin sa att hon skulle kolla om det fanns någon annan tid på pianot.
Har inte så mycket mer att skriva idag.

Pussochkram,
Rebecca

Plugg, plugg

Japp, nu sitter jag och pluggar. Vi har två prov imorgon, Matte och Spanska. Idag hade vi Nya Elementardagen i skolan. Det var inte så himla kul, vi fick jobba om ett land. Och vilket land fick du, Rebecca? Jo, Dominikanska Republiken. Jag visste ju ingentlng om det, allafall. Inte ens var det låg. Nu ska jag plugga järnet, ikväll kommer Anna och Andreas på middag till oss, och då kan jag ju inte sitta och jobba matte. Idol är det ju dag också, det måste jag se. Alltså måste jag sluta. NU.



Den galna blomman

Kolla! Blomman här hemma har blivit helt knäpp! Den klättrar upp på väggen utan att "hålla i" sig i något...

image93

Rebecca lovar...

HÄRMED LOVAR JAG, REBECCA, ATT JAG SKA STRETCHA MINST 5 GÅNGER I VECKAN

Utö '07

Onsdag.
Vi samlades 9.00 på skolgården och åkte tunnelbana, pendeltåg, buss och båt. Det var jättejobbigt med min jättestora ryggsäck, den tog så himla mycket plats OCH jag fick ont i ryggen ;) När vi kom fram satte alla upp sina tält - Jag och Jossa satte upp hennes fina silvriga och lila. Sen dalades vi upp i två grupper, den ena gick på promenad och den andra, min grupp, lekte en lek. Den gick ut på att hitta så många "natursaker" som möjligt på en timme. Min grupp, Rickards mentor, hittade allt utom en klädnypa. (VIlket inte är en natursak, men iallafall) Sen var det vår tur att gå på promenaden. Vi gick runt Utö pch tittade på olika bergarter. Det var måttligt roligt, men det är så himla fint på Utö, så det var helt okej ändå. Sen hade vi lite "fri tid" så jag, Agnes och Sofia gick och köpte lite godis. På kvällen åt vi matsäcken som vi hade med oss. Jag, Agnes, Jossa, Julia , Sofia och Elinor satte oss på en klippa mot havet och åt maten. Senare satt vi runt lägerelden och hade det mysigt. när vi skulle sova var jag och jossa jättetrötta, så vi somnade på en gång.

      
                       


Torsdag.
Vi gick upp ca 07.30 och åt frukost. Det var ganska kallt på morgonen, men vi fick varm choklad och belv iallafalla lite vamare. Efter frukosten skulle Rickards mentorsgrupp (Min!) paddla kajak, men jag kunde inte vara med... Jag stod på bryggan,tittade på och tog bilder på de andra. Det såg så himla kul ut, det var nog superkul för de adnra! Sen skulle vbi jobba med våra fördjupningar. Jag, Jossa och Sofia hade valt bild. Vi skulle måla av naturlandskap i akvarell. Jag hade aldrig gjort det innan, men jag blev helt kär i det, det var verkligen jätteroligt! När vi hade målat en stund fick vi avbryta för att äta lunch. Man skulle laga maten med några i sin mentorsgrupp, så jag fick laga köttbullar, korv och pulvermos med Agnes och Jonas. Maten var inte så himla god, men mitt stormkök funkade helt okej, faktiskt. Efter maten fortsatte vi med fördjupningarna. Jag och några till satt på en brygga och jobbade. Det var supermysigt, och varmt var det också. Man kunde bara ta t-shirt på sig.. Även om jag frös liite då men... Sen köpte vi lite godis till som vi skulle ha på kvällen. Till middag fick vi hamburgare. Vi var tvugna att leta lite skräp också, eftersom vi inte skulle lämna kvar något när vi åkte hem. När det blev mörkt (Vid ca 21) letade jag och hela gänget fram mitt stormkök och kokade lite te. Jossa och Elinor hade med sig tepåsar med olika smaker. Det var jättemysigt att sitta där i mörkreet och titta på stjärnorna. Sen gick vi till brasan och var med de andra. Det var skönt, men jag fick jättemycket rök i ögonen eftersom det blåste åt det hållet där vi satt. Klockan 22.30 gick vi upp till tälten och gjorde i ordnbing oss. Sen somnade vi.

     
                      


Fredag. 
Jag vaknade ca 7.00 och frös jättemycket! Det hade varit jättekallt i tältet på natten, och alla hade frusit fast vi hade tjocktröjor på oss. Sofia hade tillochmed sin regnjacka på sig fast frös ändå! Vi åt frukost och gjorde iodrning lunchmackor som vi skulle ha på hemresan. Sen packade vi ihop allt, letade lite skräp och åkte hem. Alla var jättetrötta på hemresan, men det har verkligen varit jättekul på Utö, så det gör inget att jag var supertrött efter. 


Älska Utö.


Bilder från kräftskivan

Nu har jag kommit hem från Utö. Jag ska skriva om det, men först måste jag lägga in lite bilder från kräftskivan i lördags.  
 


En fin liten kräftskiveboll!


Ella, Sofia, Agnes och Filippa


Lyktor inne i partytältet


Agnes och Sofia skrattar ;)


Massa folk som sitter och äter kräftor

Japp, kanske inte världens bästa bilder, men det var så himla mörkt och jag tog dem med mobilen...


Puss


Kräftskiva

Har inte skrivit på några dagar igen, men det hände lite saker.
Jag orkar inte berätta här på bloggen, men nu är allt bra. Alla som behöver veta vad som hade hänt vet redan. 

Idag ska vi ha kräftskiva på gatan! Det ska bli jättekul, men kallt tror jag... Jag, Agnes, Sofia och Ella ska träffas på dagen och fixa till spökrundan för alla barn! Alla kommer bli jätterädda och kissa på sig av skräck, haha. Jag vill inte ringa till nån än, jag vet ju att Agnes sover lääänge. Men jag sa ju att hon skulle ringa mig när hon vaknade.
Meddelande till Agnes:
Om du ser det här och är vaken, ring till Rebecca, för hon är också vaken.  ;)


 
 


Hejdå,
Rebecca