Runaway

Som sagt har jag ingen mobil för tillfället. Jag hittade en gammal Sony Ericsson här hemma, men tydligen har vi ingen laddare till den, och batterierna är slut. Så ring hem till mig, eller maila eller vad som helst om ni vill något.

För övrigt kan jag inte slita mig från de nya Flashback-låtarna.

UPDATE: ...Och nu har jag varit utan mobil i två dagar och börjar redan bli lite smått desperat. Jag undrar om någon jag känner har en "gammal" Sony Ericsson-laddare, ni vet en sån med fem pluppar?

Lycka

Oh my god. Igårkväll, det var bäst! Älskar att bara dansa och hoppa och skrika och titta på Darin som var så himla sjukt bra igår! Jag kommer aldrig glömma den här kvällen. Jag fattar inte, vilken otrolig tur man kan ha ibland!

Hela dagen i skolan var jag jättepirrig och kunde inte tänka på något annat än Darin. Efter sista lektionen - idrott - verkigen slet jag av mig mjukisbyxorna och satte på mig skor och jacka, sen sprang jag till tunnelbanan tillsammans med Agnes och Sofia. Medan vi var på väg åt vi macka och lite godis, sen gick vi av och småsprang till Fryshuset. Det var inte så många i kön som vi trodde, och vi fick ett armband av en vakt som tydligen gällde som en biljett. Vi skulle komma in! Sen stod vi och köade i ca 2 timmar och kl. 18.30 var det insläpp.
Vi sprang in till klubben och gissa vad? Vi hamnade på första raden! Lyckorus. Innan konserten började var det några från the voice streetdance team som dansade, sjukt bra. Sen kom några som rappade, och till slut kom DARIN! Han sjöng Strobelight, See U At The Club, Karma, Breathing Your Love, Step Up, Runaway. Herregud, vi stod så nära och han stod på "vår" sida av scenen jätteofta. Jag säger bara: En halvmeter mellan våra händer, jag sträckte ut så mycket jag kunde. Ögonkontakt! Det var helt fantastiskt.
Efter konserten ställde vi oss utanför en dörr där vi trodde att Darin skulle komma ut tillsammans med några andra fans som var jättesnälla. Efter ett tag som han ut: vilken chock vi alla fick! Han gick till sin taxi, jättesnabbt, och sen vinkade han till oss från bilen och vi vinkade tillbaka. Så söt!
Sen märkte jag att jag hade tappat min mobil i all Darin-hets, men jag hittade den snabbt - jag tror att Darin taxi hade kört över den! Men det gjorde inget alls, för den var gammal och ful. Det är inte alla som har fått sin mobil överkörd av Darins taxi - om det nu var så. ^^

I allafall, det var världens bästa kväll.

2008-11-28 - DARIN från Klubben / Fryshuset
rockfoto.nu


GIVE ME A D-A-R-I-N !


I can't get no satisfaction

Jag har ont i halsen idag, inte så värst kul. Skulle ha gjort engelskapresentationen idag också, men nejnej. Jag hann visst inte, så jag var nervös helt i onödan minsann. Jag får redovisa imorgon i stället (= en till nervös dag...) + ett musikprov.

På lunchen.
Agnes: Vad var det jag sa?! Mitt luktsinne är jättebra, jag kände att det var potatisbullar idag!
Jag: Ehm, Agnes... Det är inte potatisbullar, det är fiskpanetter...
Agnes: . . .



 
En dag kvar till fredag...


 


. . .

Två dagar kvar till fredag, två dagar kvar till fredag, två dagar kvar till fredag...


Never think

Nu sitter jag med te i plastmugg igen, gott. Idag ska jag gå och lägga mig tidigt. Lägga mig i sängen, lyssna på musik och läsa. Och sen: Sova sött. Godnatt!


F L A S H B A C K



Bokad från cdon, jag kommer få den på releasedatumet 3 december. Can't wait, det kommer bli toppen!

Back in the days

 
Vi satt och tittade på gamla foton. Här är två. Jag och söta Filippa. <3

Twilight

Hela världen verkar ju på gränsen till besatt över Twilight-böckerna och filmen som kom ut igår! Exakt alla som jag har pratat med och läst om tycker att det är den bästa boken de läst. Ganska läskigt faktiskt, att alla älskar den. Jag önskar mig första boken i serien jättemycket i julklapp, känner mig hur taggad som helst på att börja läsa. Bara jag inte blir besviken..


Give it give it give it, come on

Förlåt att jag inte har varit så rolig här på bloggen, vet inte riktigt vad det beror på. Ingen vidare lust tror jag, inga nya bilder har jag heller. Dagen idag kan sammanfattas med Nationalmuseet, klipp och klister, dans, piano. Trevlig värre. A klippte lugg, blev jättefint! (Och nej, du liknar inte Hannah Montana! ^^) Imorgon (En vecka kvar till konserten-som-vi-kanske-kommer-in-på) blir det dramaövningar i skolan Kat DeLuna-dansen igen, längtar. Sen: Helg.


Distant dreamer

Väldigt onödig dag i skolan idag, om ni vill veta. Trist att berätta om, så jag säger pass på det. Efter skolan gick jag till Agnes tillsammans med Sofia, vi klickade ut biljetterna till Darins gratiskonsert från myspace. Hjälp, 800 bara pers kommer in. Först till kvarn! Sen var det baletten, och nu sitter jag här och försöker plugga lite engelska medan jag lyssnar på Duffy - sommarminnen igen. Hon är bra, faktiskt. Imorgon ska vi på museum med skolan, matsäck säger jag bara. ^^ Love.

This time

Alla skriver om att det är snö ute nu, varenda blogg. Jag kan ju lika gärna skriva att det var snö här ett tag, fast nu har det redan smält bort. Jag och Julia var på väg till henne och det regnade en massa. Det var som liksom som, "Åh, det regnar ju... Eller vänta, det är ju faktiskt snö!" Det var lite roligt, så länge det varade. Vi bakade en sockerkaka gjorde varm choklad, sen gick vi till Kyrksjön och satt där och åt, lyssnade på musik och pratade i mörkret. Kallt men mysigt. Vi gick på restaurang idag, eftersom vi fortfarade inte har något kök. Det var trevligt, vi kom hem för ett litet tag sen. Åh, juste! Jag och Julia började prata om konfan i somras, och jag fick värsta Flashback. det var så himla kul och mysigt, jag tänkte liksom inte på det då. Nu i efterhand är jag verkligen glad att jag gjorde det, det var verkligen roligt! Och nu - förlåt Agnes, jag vet att du inte tycker om den här bilden, men jag gör. Jag tycker att den är fin fin fin. Typ, jättefin. Från konfan i somras.

         

Together we run this show

 Kanske roligaste showcase någonsin idag. Dansen till Run the show med Kat DeLuna var grymt bra, och jag är kär i hela koreografin, älskar i princip allt Adrienne gör! Man blir helt poppig och pirrig och glad i hela kroppen av den, dans är ren glädje som Agnes sa i bilen på väg hem. Så sant så. Jag är fortfarande taggad och jättepigg, men nu sitter jag vid datorn och har inte så mycket att göra. Ska sova om ett tag, <3


Gymnasiemässan

Godmorgon! Idag ska vi till Gymnasiemässan i Älvsjö, det blir kul. Vi är där hela dagen och slutar tidigare än vanligt, 14.00. Sen sticker jag A och J och möter Elin, åker hem till henne, kollar på Camp Rock, äter, åker till dansen, dansar, åker hem. Yes, ungefär så ser min dag ut idag. Ha det bra, puss! 

!!!!!!

Hejhejhej. Det var chill idag i skolan, på förmiddagen kollade vi på en film, Flyga Drake. Den var fin och hemsk och sorglig, men bra. Sen fick vi skynda oss och äta på ca en halvtimme, för efter lunchen åkte vi och tittade på en teater som låg långt åt skogen. Bara skoja, men det låg väl vid Slussen nånstans. Mitt lokalsinne, alla som känner mig vet väl hur det står till mig det... Teatern var väl helt okej. efter skolan stack och och Julia hem till henne och åt mellos och tittade på Step up (Hey, vi har ju faktiskt inga läxor!) och hade det mysigt, och sen var det dansen såklart. Okej, nu kan jag inte skriva mer för jag är galen och har just fått reda på en smaskig nyhet vad gäller Darin. Yeey!


.


Spain '08

I can't stop the rain from falling


Syster



Please be mine

IPODMB651BU4G 

Är den inte fin så säg? Nya iPod nano, 16 GB. It's all I want for christmas this year. Almost.
 

Matte matte matte

Jag känner att jag inte riktigt har hängt med i svängarna, inte bloggat så mycket de senaste dagarna liksom. Igår var jag med Filippa i V-by ett litet tag, jag hittade et par finafina skor fast tvyärr hade jag inte råd... Mamma och pappa? ^^ Sen skrev jag min insändare och på kvällen gick vi till Anna & Andreas på middag. Kvällen ägnades åt att kolla på Hey Baberiba - säsong 2, äta kolapaj med hallon, lyssna på Andreas fjortisdunkpoplåtar (blä.) kolla i skolkatalogen och sjunga med i So what. Trevligt värre minsann. Idag ska jag försöka plugga matte, vi har nämligen Geometri VG/MVG-prov imorgon. Önska mig lycka till, det kan behövas!


Fredag

Today it's friday. Väldigt skönt, även fast veckan inte varit så jobbig. Nästa och nästnästa vecka har vi projekt, vilket betyder noll läxor - Utam matteprov och insändare till måndag. Matten är dock supersvår, jag fattar noll procent just nu, jag måste nog plugga lite i helgen.. Jag ska faktiskt sova nu, förlåt för tråkiga och korta inlägg på sistone. puss!
 

2nd chance

First: Happy birthday to Kevin Jonas who turns 21 today!

And then: Åh, jag är så glad just nu! (Tjo, känns som jag alltid har en massa ryck här på bloggen, ha, ha.) DARIN SKA HA SIGNERING I ÅHLENS CITY OCH VI SKA DIT! DARIIIIN <3

20:49

Yes, tack för att ni röstade på Jonas. Dom borde vinna, det är de värda. Baletten var kul idag, men jag fick ont i fötterna av tåspetsskorna som vanligt. Det får man väl tåla antar jag, det finns faktiskt mycket värre saker så jag ska inte klaga. I Övrigt har vi halv hemstudiedag imorgon och det betyder att vi börjar 12.45. Nice. det ska pluggas här hemma, spanska och matte.
Oh juste. Jag har beställt step up 2 step up 2 step up 2 från cdon.com! Yeey, jag kommer nörda vid den filmen hela tiden, lära in mig repliker och sånt ni vet. Med Julia såklart, Step Up-galningarna. <3



Spanien. utsikten från farmors andra balkong. <3

Pleasejustdoit

Okej, alla ni som läser min blogg kan väl göra mig en liten tjänst? Gå in här och rösta på Jonas Brothers - Jag lovar, det går jättefort! - som är nominerade för "New act" på Europe Music Awards. Man kan rösta hur många gånger man vill men skynda er, galan är den 6 november!


Hej Rebecca

Agnes och Sofia, ni är världens bästa. Tack för att ni tänkte på mig när ni var på signeringen. Jag har världens bästa vänner, det är verkligen sant. Åh, tänk att de har frågat självaste Darin om han kunde snacka in i kameran till mig, Rebecca. Det finns liksom sparat för all framtid när han hälsar till mig, rakt in i kameran till mig! Wow, jag har inte sett det än, can't wait to see it! Hoppas hoppas hoppas jag får se det ikväll hos Sofia. Åh, jag vill typ begravas med det klippet. <3 Nästa gång måste vi vara alla tre. A, S, R. Daringänget.

UPDATE:
"Tja Rebecca, jag hörde att du inte kunde komma idag, men här är din singel som jag har signerat åt dig *håller upp den*" Och sen, leende. Jag dör.

TV

Vet ni vet ni vet ni? Vi har fått en massa TV-kanaler, bara så där! Jag fattar inte hur det här har gått till men nu har vi trean, femman, Canal +, Disney Channel, allt. Antar att lyckan inte kommer vara så länge eftersom det säkert bara är prova-på-tid eller nåt liknande, men ändå. Att få känna på hur det känns att inte ha skogsteve för en gångs skull, woho!

Pic


Hejhej! Här kommer några bilder från Spanien. Inga på mig dock eftersom jag mest var, hm, på andra sidan kameran om man säger så.


Här har vi utsikten från nedersta balkongen (Det finns två!) på farmors hus. Okej, det ser faktiskt varmt ut men det var det inte kan jag säga er. Kallt som tusan!


Vi åkte till en stad som hette La Manga. Där var det väldigt fint fast jätteblåsigt. Här är i allafall Anna och Filippa som sitter på en brygga. Det ser man ju.


Yes, än bild säger mer än tusen ord så jag håller tyst.


De badade fast det var kallt. ^^


Haaaavet. 


Hemma

Tjoho, nu är jag hemma i Sverige igen!