Svartvitt

Idag var det nollan ute. Usch, så kallt! Själv har jag faktiskt inte inhandlat höstskor och kläder, så jag går fortfarande omkring med tygskor ute. I helgen ska det inhandlas höstsaker får jag hoppas, jag ska till stan med mamma. Vi hade matteprov idag också, det gick faktiskt ganska bra tror jag. Bokrapporten på "Flyga drake" är också så gott som klar nu - Har jobbat på den hela dagen! - jag ska bara fixa det sista. Det känns skönt. Oh, juste jag tror att jag glömde mina baletteknikskor på dansen igår, mina älsklingar. De satt ju som en smäck på mina fötter.. Hoppas verkligen jag hittar dem, får leta imorgon.


Sockorna åkte på idag.
 

Teckningen jag och kusin-Elias gjorde i söndags.
 

Rebecca.




 


When you look me in the eyes

Om jag inte hörde helt fel imorse på Rix Fm så är Jonas Brothers veckans hitvarning den här veckan!
By the way, kolla Nicks skor. Vem har likadana? (Jag!)


A beautiful mess

Hej. Nu ska jag skriva lite. Först kan jag väl säga att konserten inte riktigt blev som vi hade tänkt. Vi kom dit vid ett på dagen och satte oss i kön, nummer 42 hade jag. Vi träffade lite trevligt folk som vi pratade med under tiden vi väntade på insläppet. Det var jättemysigt, vi satt på en filt med chailatte, godis och en tidning med en bild på Jason i mittuppslaget. Och kamerorna i högsta hugg. Inte jag dock, vår digitalkamera är på sin dödsbädd. Sen, insläppet. Vi kom på andra raden i mitten! Mitt framför micken, liksom. Och så var det förband. Och alla tryckte på. Och Elin började må dåligt. Och var tvungen att bli överlyft av en vakt. Nej. Jag och Julia stod kvar. Jag har så dåligt samvete för att vi inte hjälpte Elin.. Konserten var så himla sjukt bra. men det kändes verkigen som nåt fattades. För det gjorde det ju. Elin.

Happy birthday

GRATTIS TILL PAPPA SOM FYLLER ÅR IDAG! <3


Hej

Godmorgon! Nu sitter jag här vid datorna och är på bra humör minsann. Det kommer bli så himla kul i helgen, längtar verkligen! Kommer inte kunna skriva på ett par dagar, så ni får klara er utam mig ett tag nu. I typ en dag, haha. Men ändå. Hoppas ni får en bra fredag. Puss! 


Solsken

Trevligt att jag redan fått två kommentarer som inte var så värst snälla på inlägget under. Men jag antar att man får räkna med det om man gillar Darin. Jag blev iallafall väldigt glad när jag fick veta om det nya albumet. Det kanske märktes. Imorgon är det språkdag i skolan, dans på kvällen och sova-över-kväll med Julia och Elin för att sen på lördagen styra stegen mot JASON MRAZ-KONSERTEN! Skulle tydligen bli ganska varmt på lördag också så det blir mysigt när vi köar. Nu ska jag ställa väckarklockan och sen läsa lite i "Flyga Drake".



Bangkok by night summer of '08.

Darindarindarin

JAAAAAAA! Jag är så himla glad just nu! Min älskling DARIN ska släppa nytt album 3 DECEMBER, och  kommer att heta FLASHBACK! Jag längtar så himla mycket! Singeln "Breathing Your Love" släpps redan den 13 OKTOBER! Den kommer att vara BÄST! Åh, Darindarindarin. <3

Och nu vill jag inte ha en massa dumma kommentarer om att Darin är sämst, jag vet att många hatar honom men skriv inte det här, snälla.

On the line



Resten av veckan kommer jag nog vara ganska glad, vi har ju inga läxor och konserten på lördag! Toppen. Spanskaprov igår, och idag en hörövning som jag inte fattade ett dugg av. Jag och Julia fuskade absolut inte och tittade absolut inte på varandras papper.. Jazz&Showen var otroligt rolig idag,- Som alltid - jag älskar koreografin vi gör. Man blir så glad och sprallig av den! När jag kom hem käkade jag denna bulle på bilden ovanför. Visst är jag nyttig? Nja. Sitter här och lyssnar på Demi, och hon är väldans bra minsann.

Min fina vän


Don't forget

Mitt senaste tillskott i musikfamiljen heter alltså Demi Lovato. Åh, så bra röst hon har! Så himla fint sjunger hon, dessutom är hon jättesöt också. Debutambumet som faktiskt släpptes idag i USA finns dock inte i Sverige ännu..


Tjo!


DCE

Tjo, jag är glad nu! Inget depp här inte. Dansen var så himla kul - Och på tunnelbanan var det en kille som verkligen satt och lyssnade på vad vi sa. Kändes nästan som han var med i diskussionen, haha. - NO:n är klar och allt är bara allmänt trevligt just nu. Dock hackar Andra Avenyn på datorn, men jag får kolla på det någon annan dag helt enkelt. Har inte hunnit ta så mycket nya bilder på dett tag, men ni får en fin (schtek-)bild på mina fina vänner som jag har umgåtts med i helgen. Julia & Elin.
 


 

Andra Avenyn


Idag börjar andra säsongen av Andra Avenyn klockan 20.00 på ettan! Jag var ju faktiskt lite av en Andra Avenyn-nörd, men vad gör man inte när man fortfarande har skogsteve? Jag tänker i allafall följa säsong 2, lätt!

Discodans

Först måste jag bara säga LYCKA TILL, till Agnes och Jossa som har sin första tävling i discodans idag. Heja, heja. NU sitter jag och försöker plugga, men det går inget vidare. Jag har fastnat. Klockan tre ska jag möta Julia och Elin och sen åka till dansen! Det är så skönt att slippa tänka på skolan, man glömmer liksom allt annat när man dansar. Ikväll blir det middag hos Anna&Andreas, trevlans.


Min kjol, Julias kjol.

Won't let you go

Steppen med Michael Sandwick (Sandwich!) var väldigt kul, gillar hans låtval skarpt! Dock lite lägre tempo än vad vi (Läs: Danscompagniet elit) är vana vid, hoho. Men imorgon ska vi köra gärnet. Steppa hela helgen lång, liksom. Och plugga. Jag försöker verkligen att inte tänka på hur himla mycket vi har i skolan just nu, men det finns i hjärnan hela tiden. NO i hundraåttio, spanskaprov på tisdag, engelskan och mattediagnosen som jag ligger efter på eftersom jag var sjuk i en dag. Dessutom finns världens bästa låt bara med en massa skrik i bakgrunden, alltså inte inspelad. Jonas Brothers har bara spelat den typ en gång, den finns inte med på någon skiva heller. Jag vill ha den. Won't let you go. Kan inte alla galna tjejer i bakgrunden bara vara tysta så man hör fina Nick? ^^ Depp. Nej, nu måste jag läsa lite i "Flyga drake" och sen släcka lampan. Puss!


Piano

Nu ska jag ta och lägga mig och sova sött. Hade fullt upp där ett tag med både msn och telefonsamtal med Julia. Imorgon är vi lediga, tjoho! Jag ska försöka plugga lite då - Vi får se hur det går - och sen ska jag, Julia och Elin träffas för att planera lite inför nästa helg - Konserten! <3 Har inte så mycket att skriva idag, så ni får en bild från i somras istället.



Sommar 08.

You really, really have to do this

För varje blogg som länkar till http://www.uppdragbarn.se/ så skänker Vattenfall 20 kronor till Childhood.

De har en sökmotor som söker igenom alla hemsidor och bloggar efter länken. Childhood hjälper utsatta barn över hela världen, läs mer om det här.

Det är bara att lägga in länken i ett blogginlägg så skänker vattenfall 20kr till behövande barn! Vet ni hur bra det är om alla gör det? Kom igen allihopa!

Dagen

Idag känner jag mig faktiskt lite bättre, även fast jag fortfarande har ont i halsen. Framförallt låter jag bättre, jag låtar faktiskt inte lika mycket som en kråka längre. Vi börjar inte skolan förrens 13:00 idag, så det är ju skönt. Bara två lektioner har vi på eftermiddagen, NO och spanska. Sen sticker jag och Julia till dansen, men jag ska nog bara kolla på eftersom jag inte vill riskera att bli sämre. 
Mitt rum för ett par dagar sen. Plugg, plugg, plugg.


 

Pluggpiller



Min syster verkar tycka att jag pluggar mycket. Well, det kanske jag gör. Tur att jag fick dessa piller av henne (med lakritssmak!) eftersom detta - mina damer och herrar - är smarthet förpackat i en tablettask! Tack söta syster. <3

I'm not shy, I just choose my words

Nu ligger jag alltså hemma och är inte på topp om man säger så. Jag har väldigt ont i halsen och kan knappt prata, utan låter ungefär som en kråka eller  något liknande. Hostar gör jag också. Men men, that's life. Lite jobbigt att jag missar mattediagnosen idag, jag vet inte riktigt hur jag ska göra med den.. Spanskaläxa tills imorgon har vi ju också tydligen. Imorgon har vi halv hemstudiedag och bara två lektioner, så jag hoppas att jag mår bättre tills dess. 
Men nu, över till något trevligare:

NICK JONAS  FYLLER 16 IDAG. GRATTIS! <3


<3


Hot chocolate


Lookish



Rösta på min fina vän Elin - För visst var outfiten fin?! - på nojesguiden.se/lookish

It's Saturday night, oh yeah



Idag var det mys med Julia, Jossa, Agnes, Katta, Madde, Helén och Agnes på Waynes café. Vi satt där ett tag efter den så kallade lördagsskolan och pratade en massa strunt. Tyvärr är inte min hals på topp just nu, och jag känner mig faktiskt lite hängig. Jobbigt, har haft ont i halsen några dagar nu. Men jag käkar halstabletter och hoppas på det bästa, helt enkelt! Sen har jag väl pluggat lite och så. Intresseklubben antecknar, right? 

Skola

GRATTIS TILL FINA JOSSA SOM FYLLER ÅR IDAG! <3

Showcase var så kul idag, minst hundra gånger roligare än förra veckan!  Den lyriska jazzen, åh. Imorgon är det skola som gäller, och nej, ni hörde inte fel. Skola på en lördag, jajamensan. Vi har något slags öppet hus för föräldrar som tydligen ska komma och titta när vi jobbar och sliter. Men nästa fredag är vi lediga, ha, ha. Typiskt mig att glömma matteboken i skolan såklart, så nu kan jag inte heller jobba till diagnosen som jag hade tänkt. Åh nej, jag klarade typ ett inlägg utan att skriva om skolan. Nörd? Vi ska nog käka lunch med konfapolarna imorgon också, det kommer bli så mysigt så.

Bilder går det tydligen inte heller att ladda upp just nu. Sorry, någon annan dag får det bli, då.


Lalala


Tonight

Jag klämde just min tumme i en pärm, aj aj. Klantigt eller vad? Iallafall, idag hade vi först spanska... Nej, jag ska faktiskt inte skriva en massa om skolan, hur kul är det att läsa, liksom? Jag ska bara skriva roliga saker här på bloggen, vi får se hur det går. Skivan kom idag, och jag vet att jag tjatar om Jonas Brothers hela tiden, men de är ju så bra! Skivan är hyperbra, precis som den förra! Det skulle verkligen vara så himla kul om de kunde komma till Sverige och spela. Har ju faktiskt hört lite rykten om att de kommer snart, men vågar inte hoppas på något än. Från och med nu har jag, Julia och Elin kommit överens om att:

Man måste kolla in jonasbrothers.com & jonasbrothers.se & ticnet.se varje gång man är inne på datorn för att inte missa något om JB. OM de skulle komma till Sverige snart får man inte missa det!

En dans på rosor

Det var kul på dansen idag, fast det gjorde himlans ont när vi stod på tåspetsarna! I en hel halvtimme också, alla höll på att börja gråta nästan. Stackars Elin som fick en massa skäll på grund av sitt hår.. "Your hair is not under controll!"  (Och Agnes, på frågan du ställde idag - Vad skulle du helst göra, gå barfota till Fridhemsplan eller gå på tåspetsskor?- Jag skulle lätt välja barfota! Lätt!)Annars var det en lagom trevlig dag, med regn och en massa snack om orientering som vi ska ha på gympan. Och det är jag verkligen sämst på. Jag skojar inte, det är inte min grej. Goodnight and goodbye!


Från igår.

A little bit longer

Japp, jag har gjort det igen. Alltså, beställt en Jonas Brothers-skiva från cdon. Den andra för min del, som kom ut i veckan! Åh, jag kan knappt vänta tills den kommer till min brevlåda!



Söndagsbarn

Idagen spenderades tillsammans med Julia. Vi var väldigt duktiga, övade spanska så nu kan vi i princip hela läxan. Får man hoppas. Sen tittade vi på ett gammalt So you think you can dance- avsnitt och efter det gick vi ut och fotade lite. Det blev det ingen jogging idag, vi kände oss inte riktigt på hugget för det. Dessutom joggade vi ju på gympan i fredags...
Men några fina bilder blev det i allafall. Så nu har jag lite på lager som säkert kommer ploppa upp här de närmaste dagarna.  


Jag fotar Julia som fotar... mig?


Hm, lite höstlöv. Hösten är visst här nu, antar jag. Lagom kul.


Jag och Julia. Dålig skärpa, jag vet, kan bero på att vi satte fast kameran i ett träd.


Deep Clean



Jag tänkte faktiskt visa er en sak så här på morgonkvisten. Deep Clean heter den, och är köpt i Taiwan. (Fast jag tror att den finns att köpa här hemma också, hörde någon som sa något om det.) Det är alltså en slags ansiktstvål som man tvättar ansiktet med. Det är jättebra, och löddrar himlans mycket så det ser ut som man har raklödder i hela ansiktet när man använder den. Jepp, det var det.

Så det så

Wi, tack för alla fina kommentarer på inlägget nedan! Jag blir så glad! Idag var jag i Vällingby en snabbis och det inhandlades ett par chinos som kanske kommer på bild här senare. Ikväll ska vi på middag hos nägra trevliga människor. Det blir väl kul, hoppas jag. Det var ju ett tag sen vi träffades. Nu har jag alltså satt mig här vid datorn och skriver på min diktanalys som jag vid det här laget är hjärtligt trött på. Men vad ska man göra, liksom? Lika bra att fixa klart det nu. Kram! 

Weekend


  

Jason Mraz

Nu är det spikat. Jag, Julia och Elin ska gå på Jason Mraz-konsert den 27 september! Woho, det kommer bli bäst!

My day

Hej! Dansen började igår, det var jättekul! Det var så himla längesen man dansade i salarna liksom. Imorgon ska jag dit igen, Jazz&Show. Tjoho, jag älskar att dansa! Efter skolan var S och A hemma hos mig. Det var mysigt, vi bakade scones, pluggade lite, tjattrade, kollade på Hannah Montana, och jag snackade om Jonas Brothers så de blev nog lite galna på mig -  Speciellt Agnes, som nu har börjat kalla Nick för Nickelodeon och Joe för Yo Yonas. Fast det gör inte så mycket, haha.